» »

Menjava ventilatorja na grafi?

Menjava ventilatorja na grafi?

joze ::

Ventilator na grafični kartici se je začel grozno grdo oglašat in treba ga bo kot kaže zamenjat. Nisem analfabet pa vendarle ne bi rad odstranjeval celega hladilnika ampak zgolj menjal ventilator. je to sploh možno? Kako se zadeve lotiti.

Aha kartica je pa tale:


Hvala

shark_nm ::

Jože posluš ;). Stari ventilator vzameš dol kupiš takega ki bo pasal. Pomoje bo 80X80 čisto v redu in ga s sekundnim lepilom namažeš po plastiki(pazi samo po stranicah in glej da je prav obrnjen da bo pihalo navznoter v hladilne reže) nato enostavno nalepiš gor na hladilnik in priklopiš kamor paše, ali na grafično ali pa na matično kjer lahko reguliraš hitrost ventilatorja. Najbrž lahko tut na grafični reguliraš malo poglej. In to bo to. Pa verjemi da se tole s sekundnim lepilom čist dober obnese. Tut na kakem servisu tako nardijo držalo bo dlje kokr bo zdržal ventilator

lp

pingo76 ::

Eh enega 120x120 dej gor z vezicami in vent dej na plato na ene 60% obratov! tiho pa hladno. Odstrani tudi uni plastični jajc.

69charger ::

Jaz sem naredil svoj sistem in sem prikraj prišravfal 80x80 ventilator na luknjo kjer se pritrdi grafično tako da mi skozi stranico noter vleče zrak in hladi grafično.

harvey ::

Ko smo že pri menjavah ventilatorjev, bi morda kdo vedel, kje bi se dalo dobiti naslednji ventilatorček za grafično kartico: fi 55mm in trikotna pritditev. Čiščenje nakako nima efekta in "rožla" kot sam vrag.


shark_nm ::

tako naredi kot sem jaz napsial...sam večji vent pa ga kar s sekundnim nalimaj na rebra...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ventilatorček na grafični kartici

Oddelek: Strojna oprema
151061 (745) He-Man
»

zamenjava ventilatorjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
241769 (1255) radmannsdorf
»

Laptop cooling getto style :) AKA kako narediti laptop hladilnik doma

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
285844 (3860) OmegaBlue
»

kako hladiti R9700

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231310 (1095) MrX
»

Navijanje radeon 9100 128 mb

Oddelek: Navijanje
5955 (833) c3R4R

Več podobnih tem