» »

Disk error check - Windows 7

Disk error check - Windows 7

neptun319 ::

Zdravo!

Naložil sem si TuneUp Utilities 2010 in malo počistil računalnik nesnage... Zalomilo se je pri preverjanju napak na disku. Ko program napiše, da bo potreben restart in da bo po restartu preveril C disk za napake se to ne zgodi ampak se računalnik restarta, kot da se prej ne bi nič zgodilo.
Isto se dogaja z Windowsovim orodjem za disk check, ki mi napiše, da bo potreben restart za preverjanje, vendar se po restartu računalnik navadno zažene. Nobenega preverjanja diska ni, a program tuneup javi da so na c disku napake!
Probal sem že boot repair, v save modu to skenirat in tudi ne gre.. nwm kaj mi še preostane, pod startup services tudi nisem nič odkljukal, tako da ne vem kaj bi bilo narobe.
Tudi ko se zažene maintance pri windows 7, javi napako na disku, vendar jo po restartu ne popravi, saj se sploh ne prižge program ki bi to preveril.

Pomoč!

jan01 ::

Kaj sploh uporaljate take "čudežne" prorame za čiščenje?!

krneki0001 ::

check disk štartaj in obkljukaj, da naj se ob ponovnem zagonu štarta. Če tega ne obkljukaš, pač ne bo nič naredil.

neptun319 ::

ja sej to sem napisu v prvem postu! vse to sem že naredil tudi obkljukal, a ko se ponovno zažene ne naredi ničesar!

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513639 (3065) DT232
»

Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
292227 (1806) teddy81