Forum » Operacijski sistemi » Nemogoča inštalacija Windows Xp ???
Nemogoča inštalacija Windows Xp ???
SpecialG ::
Imam sledečo težavo. Ker moj brat nima pojma v zvezi z računalniki in povsod samo klika in downloada, je dobil kar je iskal =). Teden nazaj je dobil virus, kateri mu je zaklenil windowse. Pojavilo se je FAKE Microsoft Windows pojavno okno, ki je zahtevalo da vpiše svoje podatke, kot tudi bančno kartico... Odločil sem se da sprva probam izbrisat virus, in vstopit prek safe moda. Sprva mi je uspelo prit na administratorjev račun. Pol sm pa dou še last good config. In mi ni več hotl zaštartat winsov. Kuj k se začne mau nalagat, se naenkrat pokaže en modr ekran, k ga nemorm prebrt k traja 0.00005 sekunde. Pol sm se odloču formatirat in naložit nanov. ( originalni windowsi ). Dam pač navadn boot mode, prtisnm da začne nanov nalagat, potem zaznava razne stvari uspod, in POTEM naenkrat mi zmer izpiše to napako ( screenshoot). Kaj naj naredim ker virusa nemorem zbrisat ker sploh ne morem pridt do namizja, ker se že na začetku pojav bluescreen in se samodejno restarta. Prosim da mi svetujete kako naj sedaj nanovo naložim windowse brez bluescreenov in napak.
PROSIM ZA POMOČ, NUJNO!
hvala in lp Domen
screenshoot:
PROSIM ZA POMOČ, NUJNO!
hvala in lp Domen
screenshoot:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stalni Bluescreen in pad sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1417) | SLO_Matej |
» | Računalnik se po nekaj sekundah izklopiOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (900) | #000000 |
» | blue screen vedno ko vklopim računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (774) | Vrana |
» | Bluescreen problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (958) | paljer |
» | Dell C840 - crkuje - ali vredno popravljati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (962) | ant |