Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri nalaganju strani v FF
Težave pri nalaganju strani v FF
robi ::
Pozdravljeni!
Že nekaj dni imam v Firefoxu težave z nalaganjem strani. Ko odprem domačo stran ( Google ) še kar nekako gre. Ko pa vpišem geslo mi začne mleti in čez čas napiše "Problem loading page". Potem pa pride obdobje, ko nalaganje in odpiranje strani teče kot namazano. Zanimivo se mi zdi, da tudi takrat, ko se določena stran težko odpre ( večkrat kliknem gumb reload ) downloadanje teče normalno hitro.
Računalnik sem pregledal z programoma Spybot in AdAware, še enkrat sem naložil Firefoxa, pa nič bolje. No, poizkusil sem tudi z Opero in z Explorerjem, vendar se mi v obeh dogaja isto. Naložene imam XP SP2 in uporabljam Aviro Antivirus. Sicer pa mi vsi programi tečejo normalno hitro...
Če ima kdo kakšno idejo...
LP
Že nekaj dni imam v Firefoxu težave z nalaganjem strani. Ko odprem domačo stran ( Google ) še kar nekako gre. Ko pa vpišem geslo mi začne mleti in čez čas napiše "Problem loading page". Potem pa pride obdobje, ko nalaganje in odpiranje strani teče kot namazano. Zanimivo se mi zdi, da tudi takrat, ko se določena stran težko odpre ( večkrat kliknem gumb reload ) downloadanje teče normalno hitro.
Računalnik sem pregledal z programoma Spybot in AdAware, še enkrat sem naložil Firefoxa, pa nič bolje. No, poizkusil sem tudi z Opero in z Explorerjem, vendar se mi v obeh dogaja isto. Naložene imam XP SP2 in uporabljam Aviro Antivirus. Sicer pa mi vsi programi tečejo normalno hitro...
Če ima kdo kakšno idejo...
LP
huda reč!!
roCkY ::
Si morda na Siolu. V zadnjem času (dober teden) so neka čudna obdobja, ko se nič ne premakne nikamor. No zelo dolgo traja da se stran sestavi (FF). V Chromu recimo se stran prikaže a določeni objekti precej časa manjkajo.
DL teče na polno.
Danes je sicer pri meni OK. Morda občasne težave z DNS serverji . Se nisem spuščal raziskovat, ker za silo gre.
DL teče na polno.
Danes je sicer pri meni OK. Morda občasne težave z DNS serverji . Se nisem spuščal raziskovat, ker za silo gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5679 (5161) | --MiRaLdInJo |
» | Problem z YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14681 (12818) | AmokRun |
» | Starejši računalnik - nalagnje spl.strani in flashOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1126) | opeter |
» | Izšel Google Chrome 12Oddelek: Novice / Brskalniki | 7928 (5481) | Lion29 |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20767 (17781) | kmetek |