Forum » Pomoč in nasveti » clonezilla vista img restore
clonezilla vista img restore
pozitron ::
Zdravo.
Rabil bi malo pomoči, danes sem kloniral in restoral visto na novi disk. Vse je šlo brez problemov. Imam pa manjšo težavo.
Visto sem kloniral iz prejšnjega diska z particije C, ki je bila velika 85gb. Sedaj sem pa visto restoral na novi disk particijo C, ki je velika 101gb (pred restore sem formatiral in naredil particije z gparted). Po koncu restor-a, kaže v visti, v explorerju velikost particije 85gb, v disk management pa 101gb (tako kot bi moralo), če pa dam tu properties pa zopet samo 85gb. Gparted prav tako vidi 101gb.
Zna kdo pomagat, kako bi dobil pravo velikost particije.
Hvala
Rabil bi malo pomoči, danes sem kloniral in restoral visto na novi disk. Vse je šlo brez problemov. Imam pa manjšo težavo.
Visto sem kloniral iz prejšnjega diska z particije C, ki je bila velika 85gb. Sedaj sem pa visto restoral na novi disk particijo C, ki je velika 101gb (pred restore sem formatiral in naredil particije z gparted). Po koncu restor-a, kaže v visti, v explorerju velikost particije 85gb, v disk management pa 101gb (tako kot bi moralo), če pa dam tu properties pa zopet samo 85gb. Gparted prav tako vidi 101gb.
Zna kdo pomagat, kako bi dobil pravo velikost particije.
Hvala
pozitron ::
Rešil težavo. Sem še enkrat naredil restore in šel na advanced oz. expert mode ter označil: try to resize the filesystem to fit partition size.
mogoče komu pomaga
LP
mogoče komu pomaga
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5646 (4652) | gruntfürmich |
» | Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1328) | delfinus |
» | kloniranje sistemske particije C: ? pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2276 (2075) | Valvoline |
» | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2648 (2176) | joze67 |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4700 (3830) | solatko |