Forum » Operacijski sistemi » File number in Vista/Win7
File number in Vista/Win7
alphighway ::
Živjo,
Imam eno vprašanje. Sem se mučil sicer najti sam odgovor (google) pa mi ni ratal...
A morda kdo ve kako iz "file number" ID-ja (vsak file ima očitno nek number ID) priti do poti in imena datoteke ki je povezana s to številko (recimo 1864).
Imam namreč neke težave z bad block-i na HDD in vem za file number kjer težava je, ne vem pa poti in imena tega file-a....
Alp
Imam eno vprašanje. Sem se mučil sicer najti sam odgovor (google) pa mi ni ratal...
A morda kdo ve kako iz "file number" ID-ja (vsak file ima očitno nek number ID) priti do poti in imena datoteke ki je povezana s to številko (recimo 1864).
Imam namreč neke težave z bad block-i na HDD in vem za file number kjer težava je, ne vem pa poti in imena tega file-a....
Alp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | visual basic 2008 express editionOddelek: Programiranje | 1826 (1253) | sel |
» | LTSP (Linux Terminal Server Project) težaveOddelek: Programska oprema | 1755 (1296) | r5r |
» | Obrnil Desperadose :-)Oddelek: Igre | 2288 (1321) | Vikking |
» | Kako bi napisal .bat file, da bi ...Oddelek: Programiranje | 1906 (1352) | AtaStrumf |
» | Kako pošiljanje datotek v JAVI.Oddelek: Programiranje | 1844 (1715) | kopernik |