Forum » Strojna oprema » Modre pikice po celem zaslonu, pomoč !!!
Modre pikice po celem zaslonu, pomoč !!!
vbknez ::
Zdravo !
Torej, kr naenkrat so se mi na zaslonu pojavle modre pikice v navpičnih vrstah. Problem, je da ne morm instalirat grafičnih gonilnikov . Jih zbrišem, pa instaliram na nov. Pa mi pol restartu ko grem na lastnosti zaslona ne poda nč o grafi ne o zaslonu. Kao da nism nč instaliral.
Vsaka pomoč bi pršla prav!
Hvala!
Torej, kr naenkrat so se mi na zaslonu pojavle modre pikice v navpičnih vrstah. Problem, je da ne morm instalirat grafičnih gonilnikov . Jih zbrišem, pa instaliram na nov. Pa mi pol restartu ko grem na lastnosti zaslona ne poda nč o grafi ne o zaslonu. Kao da nism nč instaliral.
Vsaka pomoč bi pršla prav!
Hvala!
zee ::
Graficna kartica fuc?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
vbknez ::
Hmmm. nwm . Mogoče. Čeprav dela še a ne.Ka pišem iz tega kompa. In med instalacijo jo prepozna. Sam te napake so pa že v biosu pojavjo.
Kenshin ::
Grafična je crknila oz. izdihuje.
Če je še v garanciji jo daj v popravilo, drugače pač kupi novo.
Če je še v garanciji jo daj v popravilo, drugače pač kupi novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z grafičnimi gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (745) | Riff |
» | Črn zaslon v BIOS ali inštalaciji WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1568) | Jerry000 |
» | Možna okvara hardwara? Vsake par minut dobim "rjav zaslon"Oddelek: Pomoč in nasveti | 4499 (3952) | Samson |
» | Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2938 (2680) | shadeX |
» | [Linux] namestitev (črn ekran)Oddelek: Operacijski sistemi | 1897 (1351) | Makkaba |