Forum » Omrežja in internet » Internet(Volja)+Mreža=Smrt?
Internet(Volja)+Mreža=Smrt?
Pithlit ::
A ma še kdo problem z dostopanjem do interneta pri Volji? Mene me kar naprej dol metlje (če sem priklopljen več kot 5 minut je to že dosežek)... A je možno, de je zarad mreže? Sicer dvomim, ker na siolu teh problemov nimam...
- premaknil: perci ()
segi ::
ja mene tudi kr dol meče...pojma nimam zakaj...sicer pa se ne sekiram, ker bom itak dobil ADSL
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
M&M ::
Jaz sem nekaj časa uporabljal VOLJO,... katastrofa. Zdaj mam že lep čas kabel ,.. ni primerjave
Še vedno pa sem uporabljal ftp.volja.net, ki zadnje čase ne dela več. Eni frendi pa tarnajo da ne pridejo več do E-MAILA (na Volji) Mislim da so malo zabluzli in da jih bo kmalu pobralo .
Še vedno pa sem uporabljal ftp.volja.net, ki zadnje čase ne dela več. Eni frendi pa tarnajo da ne pridejo več do E-MAILA (na Volji) Mislim da so malo zabluzli in da jih bo kmalu pobralo .
M&M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači strežnikOddelek: Omrežja in internet | 4426 (3889) | antonija |
» | Lastniki Gericom Blockbusterja pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4886 (3979) | snow |
» | volja ftp ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1675 (1418) | bastadu |
» | Kateri Linux za strežnik??Oddelek: Operacijski sistemi | 1413 (1174) | segi |
» | Volja FTP DownloaderOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2911 (2911) | V-i-p |