Forum » Pomoč in nasveti » Zmrzovanje slike in zvoka pri gledanju dvd filma
Zmrzovanje slike in zvoka pri gledanju dvd filma
wildjoc ::
Pozdravljeni imam eno vprašanje imam računalnik amd duron 1200 na njemu sem lahko normalno gledal dvd filme s programom powerdvd in ko sem gledal obremenjeni cpu je bil tam nekje okoli 80% , imam pa še en računalnik p41.5Ghz na njemu mi pa šteka(in v task managerju je cpu zasedenost na 100% in prav power dvd zasede cez 90% cpu, vcasih pade za kakšne procent) v obeh primerih berem iz diska in nič druga ni bilo prižgano, a je možno da je pentium 4 slabši procesor? No prosim za pomoč. Aja pa še nekaj za gledanje blue ray morajo biti približno kakšne specifikacije računalnika. hvala lp
Joco bil tu :)
No saj pomagajte razmisljati vem da vas je tukaj dosti strokovnjakov. prosim
lp
lp
fosil ::
Za DVD-je in divx bi moral bit P4 čez glavo zadost.
Lahko bi bil problem v programu, za DVD-je je powerdvd kul, za druge stvari pa ne najbolj.
Za divxe in podobno si raje naloži MPC-HC
Lahko bi bil problem v programu, za DVD-je je powerdvd kul, za druge stvari pa ne najbolj.
Za divxe in podobno si raje naloži MPC-HC
Tako je!
Ma saj problem je samo pri gledanju dvd-jev, za divx pa tako uporabljam bsplayer, je se kateri drugi uporaben program za dvd-je?
hudychk ::
brane01, če men bere DVDje iz diska na notebooku k je notr celeron 1,6ghz, pol bi tud njemu moral delat.
The Devil himself!
fosil ::
Za DVD-je je zadost tud kakšen 300Mhz procesor.
Divx-i so zahtevnejši za predvajat od DVD-jev. Tako da če šteka pri DVD-jih pri divxih pa ne, je sigurno problem v programu.
Divx-i so zahtevnejši za predvajat od DVD-jev. Tako da če šteka pri DVD-jih pri divxih pa ne, je sigurno problem v programu.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2360 (2091) | link_up |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1826) | Pinzl |
» | Zajem iz analogne kamere na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1674 (1510) | nodes |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1232) | maxx |
» | Kako gledati DVD-jeOddelek: Zvok in slika | 1128 (920) | BlackHole |