Forum » Mobilne tehnologije » nokia 6303 classic
nokia 6303 classic
Presky ::
ima kdo? pri mobitelu je v akciji za 19e in zelo mi je všeč, slišal pa sem, da ima eno zelo motečo pomankljivost in sicer zvonenje melodije(ringtone) je zelo prepotiho. zunaj pa naj bi bil tudi novi firmware.
mnenja?
mnenja?
BIOHAZARD 4
- spremenilo: Presky ()
jedateruk ::
No, jaz ga imam in res je zvonjenje tiho, ampak lahko to nekoliko poštimaš, če greš na equalizer (Meni > Predstavnost > Izenačevalnik) in tam imaš 2 profila na voljo za spremenit in če daš vse od bass do treble na max., bo zvonjenje malo bolj glasno.
Mene pa tudi nekaj zanima o NOkii 6303: kako lahko vidim vse datoteke v mobitelu? Tudi s PC Suite, ki sem ga nedavno inštaliral, mi ne pokaže nič več kot tisto, kar lahko sam vidim brez povezave z računalnikom.
Mene pa tudi nekaj zanima o NOkii 6303: kako lahko vidim vse datoteke v mobitelu? Tudi s PC Suite, ki sem ga nedavno inštaliral, mi ne pokaže nič več kot tisto, kar lahko sam vidim brez povezave z računalnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84880 (51300) | Ciklamen |
» | Nokia n95 ali kaj druga?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5229 (3085) | alexa-lol |
» | Motorola resno razmišlja o Windows PhoneOddelek: Novice / Windows Mobile | 16100 (14389) | Icematxyz |
» | Najboljša baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2552 (1926) | jedateruk |
» | Kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 3406 (1831) | nosecnica |