Forum » Operacijski sistemi » Po fresh instalaciji licenčnega Win 7 Prof. x64 ga ne morem več aktivirati!
Po fresh instalaciji licenčnega Win 7 Prof. x64 ga ne morem več aktivirati!
Mitja358 ::
Pozdravljeni. Imam zgoraj omenjeni Windows 7 Professional x64 licenčnega (prenesen z MSDNAA) in sem danes dobil novo matično ter rame in sem dal znova fresh inštalacijo le-tega in ko ga hočem aktivirati mi piše, da ta koda ni veljavna za ta računalnik. Kaj lahko storim?
- spremenil: Mitja358 ()
subby ::
Lahko uporabiš opcijo za aktiviranje prek telefona in jim tam poveš, da si menjal ploščo in zaradi tega prek interneta ne moreš aktivirat.
Mitja358 ::
Nič.
Ta koda več ne bo delovala na tem pcju.
Zakaj nebi? Saj pa koda mora delovati vedno (če ni druge enake kode v omrežju predvidevam).
axee ::
Kje je razlog da je nebi :S Dobro razumem da jih skrbi da bi naložil na več računalnikov ampak a ni kakšne boljše rešitve? Ko je izšla Windows 7 sem prvič pomislil da bi kupil operacijski sistem, ker si je to MS zaslužil. Ko sem izvedel kakšni so pogoji me je minilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako "blokirat" internet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3640 (3134) | urbybaby |
» | Namestivev Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1803) | Hayabusa |
» | Delovanje softwara iz MSDN AAOddelek: Operacijski sistemi | 2177 (1847) | SteffanM |
» | VentilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2192 (1654) | Anney |
» | pomoč pri skriptiOddelek: Izdelava spletišč | 1067 (918) | ludvik |