Forum » Zvok in slika » Amis in Philips LCD TV
Amis in Philips LCD TV
Apyon ::
Naročen sem na Amis Trojka (optika 20/20, slika ne kocka, net vleče na polno, telefon ok). Kupil sem Philips LCD TV 42PFL8404 in sem preko t.i. komunikatorja (sivo-bela škatla) z HDMI kablom povezan na TV. Problemi:
1. če preklapljam med kanali preko komunikatorja (torej NE z dalincem od TV, ampak od te škatle) traja 10-15sek da se pokaže slika (včasih se sploh ne pokaže). Ko sem bil priklopljen s SCART kablom je bilo vredu, ampak kvaliteta slike pa katastrofalna!
2. če želim poiskati kanale na TV-ju mi ne najde nobenega digitalnega niti analognega. Na forumih sem bral, da je pri Philips LCD-jih potrebno ročno vnesti frekvenco. Zadevo sem našel, ampak me pa zanima kakšna je frekvenca (xxx,xx) za Amis TV (Ljubljana-BS3).
3. ali je možno uporabljati TV brez komunikatorja in kako? TV podpira DVB-C in DVB-T.
Hvala in LP
1. če preklapljam med kanali preko komunikatorja (torej NE z dalincem od TV, ampak od te škatle) traja 10-15sek da se pokaže slika (včasih se sploh ne pokaže). Ko sem bil priklopljen s SCART kablom je bilo vredu, ampak kvaliteta slike pa katastrofalna!
2. če želim poiskati kanale na TV-ju mi ne najde nobenega digitalnega niti analognega. Na forumih sem bral, da je pri Philips LCD-jih potrebno ročno vnesti frekvenco. Zadevo sem našel, ampak me pa zanima kakšna je frekvenca (xxx,xx) za Amis TV (Ljubljana-BS3).
3. ali je možno uporabljati TV brez komunikatorja in kako? TV podpira DVB-C in DVB-T.
Hvala in LP
antireal ::
Verjetno imaš komunikator za iptv, tako da iskanje kanalov z tvjem odpade:)
TV brez komunikatorja lahko uporabljaš samo v primeru da imaš kabelsko pri kakšnem ponudniku. Mislim da je amis nima.
TV brez komunikatorja lahko uporabljaš samo v primeru da imaš kabelsko pri kakšnem ponudniku. Mislim da je amis nima.
Apyon ::
Dolgotrajno nalaganje sem rešil z ročno določitvijo resolucije na komunikatorju, tko da zdej je cool.
tnx za info.
tnx za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis televizija (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17927 (9104) | Bakunin |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10478 (8773) | rezator |
» | Digitalna TVOddelek: Zvok in slika | 2904 (2454) | Alexius Heristalski |
» | Tuš IPTVOddelek: Zvok in slika | 2050 (1689) | bbenci2 |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2863 (2863) | jerriho |