Forum » Konzole » WII težava
WII težava
bjacky2004 ::
Prosim, če lahko kdo pomaga. Malo sem se igral z Wii-jem, ga poskušal softmoda-ti in prišel do tega, da mi nobena aplikacija preko homebrew channela ne zalaufa več, ko jo štartam, npr. wad manager, nastane samo črn ekran in nič drugega. Kako se da to rešiti, prosim! Hvala vnaprej, lep pozdrav!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Stupo ::
Da ne odpiram nove teme;
ravnokar sem kupil Wii in sem že naletel na težavo - na začetku pritisnem tipko A za nadaljevanje, na kar se pojavi meni za izbiro jezika. Kako lahko izberem jezik? Katerokoli tipko na daljincu pritisnem se nič ne zgodi (deluje samo tipka za izklop ali vklop konzole).
ravnokar sem kupil Wii in sem že naletel na težavo - na začetku pritisnem tipko A za nadaljevanje, na kar se pojavi meni za izbiro jezika. Kako lahko izberem jezik? Katerokoli tipko na daljincu pritisnem se nič ne zgodi (deluje samo tipka za izklop ali vklop konzole).
LuGi ::
Ne rabis nobene tipke.. z remotu izberi zeljeni jezik.. je sinhroniziran? lučka 1 gori?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
hojnikb ::
Z kakim fotoaparatom poglej če senzor bar sploh dela (čez fot. bi mogle svetit ledice)
#brezpodpisa
Sem tudi to pogledal, pa ni videti nič.
Napako sem pa ugotovil - senzor za daljinca ni bil pravilno obrnjen.
Napako sem pa ugotovil - senzor za daljinca ni bil pravilno obrnjen.
Narobe smo se zastopili.
Konektor je že bil pravilno priključen, ampak senzorja nisem nalepil tako kot piše v navodilih.
Konektor je že bil pravilno priključen, ampak senzorja nisem nalepil tako kot piše v navodilih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips slabo kaže podnapiseOddelek: Zvok in slika | 6456 (4126) | kretze |
» | Pomoč nujna ne morem formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (960) | jozi123 |
» | Pomoč pri formatiranju win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 799 (679) | gugi91 |
» | blondinka kupi MSI U90Oddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1171) | Zheegec |
» | Prvi test LEGO mindstorms NXTOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9706 (7066) | darkolord |