Forum » Loža » kaj ušpičit sodelavcu ki odhaja v pokoj?
kaj ušpičit sodelavcu ki odhaja v pokoj?
Tadej444 ::
Ima mogoče kdo kakšno zamisel kaj ušpičit sodelavcu, ki odhaja v pokoj?:) Rad športa...kolesarstvo, tek.
Če ima kdo kakšno dobro idejo oziroma je sodeloval pri čem takem bi prosil za ideje.
hvala
Če ima kdo kakšno dobro idejo oziroma je sodeloval pri čem takem bi prosil za ideje.
hvala
MIHAc27 ::
Jaz sem tašči poslal dopis iz ZPIS, da so se zmotili pri izračunu in da bo šele čez 2 leti lahko šla v pokoj.
Mercier ::
Nekemu ljubiteljskemu kitaristu so dali igrat "električno" kitaro. Ta mi je bila edina izvirna od špičenj. Torej, da je moralo bit nekaj žlehtnega.
lonz ::
Res ogromna torta. Po možnosti na vozičku. Narejena pa iz pur-pene (boljša kot stiropor - manj škripa) in premazana s smetano. Ko dobijo slavljenci velike učke, pol pa začnejo rezat...
...arrrrrr, shiver me timbers...
LeQuack ::
Rečte mu da šef ni plačeval prispevkov zadnjih 5 let (Možno je seveda da jih res ni).
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop Kranjska peškaOddelek: Programska oprema | 5092 (2569) | SonjaP |
⊘ | Zakaj se ženske upokojujejo prej? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9454 (8287) | A. Smith |
» | Prodaja PC računalnikov po šestih letih prvič navzgorOddelek: Novice / Rezultati | 13199 (10649) | solatko |
» | Prenosni računalnik postane neodzivenOddelek: Pomoč in nasveti | 3932 (3772) | butec |
» | Intelov predsednik odhaja v pokojOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4038 (2770) | sirotka |