Forum » Programska oprema » WinXP + Win98 dual boot?
WinXP + Win98 dual boot?
BlackAdder ::
Saj je bilo mogoče že kdaj razloženo, sem iskal pa nisem našel pravega odgovora.
Stanje je naslednje: 40 giga disk formatiran v NTFS, inštalirani Win XP na primarni particiji C (cca 10 giga), ostane še particija D (cca 30 giga).
Ali lahko (s pomočjo Partition magica 7.0) dodam še Win 98?
Stanje je naslednje: 40 giga disk formatiran v NTFS, inštalirani Win XP na primarni particiji C (cca 10 giga), ostane še particija D (cca 30 giga).
Ali lahko (s pomočjo Partition magica 7.0) dodam še Win 98?
BlackAdder stroke again!
Matek ::
1. Eno particijo moraš narest, ki bo FAT32, da boš dal na njo Windowse 98, najlažje boš to naredo kot si reko, z Partition Magicom
2. Potem lepo inštaliraj Windowsw 98 na tisto particijo
3.Nazadnje pa bootaj z WinXP cedeja in izberi repair installation, da ti bo popravilo zagonski meni.
2. Potem lepo inštaliraj Windowsw 98 na tisto particijo
3.Nazadnje pa bootaj z WinXP cedeja in izberi repair installation, da ti bo popravilo zagonski meni.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
BlackAdder ::
Hvala za odgovor.
Ampak za moj nivo znanja mogoče premalo. A se bi dalo malo bolj podrobno opisati ves postopek?
Ampak za moj nivo znanja mogoče premalo. A se bi dalo malo bolj podrobno opisati ves postopek?
BlackAdder stroke again!
ABX ::
Daš CD od WinXP notri. Boot-aš pc, pri izbiri particije določiš nekaj GB in formatiraš z FAT. Ko začne kopirat file resetiraš in daš notri cd od win98. Inštaliraš w98 in po končani inštalaciji se lotiš WinXP.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3513 (2337) | teedy |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3188 (3122) | perci |
» | Delanje particij (NTFS)Oddelek: Operacijski sistemi | 1903 (1766) | pivmik |
» | Problem z delanjem particijOddelek: Operacijski sistemi | 853 (732) | sash |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1876 (1490) | daylight |