Forum » Pomoč in nasveti » mreza ... nujna pomoc
mreza ... nujna pomoc
DarkHand ::
imam 2 racunalnika na 1 je winxp na 1 pa win98
mreza oz. povezava med racunalnikoma dela brez problema lahko prenasam podatke ... je vse prav nastavljeno ... sedaj me pa zanima kako bom imel iz rac na katerem je winXP dostop do interneta ker sta 2 mrezni kartici na uni masini k je na njej win 98 .... na win98 mi internet tudi dela ... samo jaz bi rad da bi delal se na winxp
kaj moram nastaviti na win98 da bo shareal povezavo za net?
mreza oz. povezava med racunalnikoma dela brez problema lahko prenasam podatke ... je vse prav nastavljeno ... sedaj me pa zanima kako bom imel iz rac na katerem je winXP dostop do interneta ker sta 2 mrezni kartici na uni masini k je na njej win 98 .... na win98 mi internet tudi dela ... samo jaz bi rad da bi delal se na winxp
kaj moram nastaviti na win98 da bo shareal povezavo za net?
DarkHand ::
ok je ze v reku sm ustimal na win98 sem moral instalirat internet share connection pa dela zj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet->Win98 -> WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1114 (1071) | Lith |
» | POmoc pri povezavi win98 in winxp z lan-omOddelek: Pomoč in nasveti | 921 (882) | cifi |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1874 (1488) | daylight |
» | Gateway NUJEN problem...Oddelek: Programska oprema | 1124 (915) | matic |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1838 (1340) | Quickbeam |