Forum » Hlajenje in modifikacije » ventilatorji na ohišju
ventilatorji na ohišju
svetetko ::
pozdravljeni!
Imam ohisje antec 300,originalna ventilatorja sem pustil notri, dokupil pa sem 2 120 mm ventilatorja xilence za na sprednjo stranico. Imata molex priklop, ter se 3 pinski (podoben tistemu pri procesorskem ventilatorju) cemu sluzi ta konektor? Ali je možno to priklopiti na maticno (če je, kam?) ter uravnavati vrtljaje? Npr z asus fan expert (na p5q pro). Sicer me njuna glasnost ne moti tako mocno,malce bi pa le znizal. Hvala za pomoč!
Imam ohisje antec 300,originalna ventilatorja sem pustil notri, dokupil pa sem 2 120 mm ventilatorja xilence za na sprednjo stranico. Imata molex priklop, ter se 3 pinski (podoben tistemu pri procesorskem ventilatorju) cemu sluzi ta konektor? Ali je možno to priklopiti na maticno (če je, kam?) ter uravnavati vrtljaje? Npr z asus fan expert (na p5q pro). Sicer me njuna glasnost ne moti tako mocno,malce bi pa le znizal. Hvala za pomoč!
axee ::
Molex
3 pin
Najbrž si mislil drugega. Ja lahko uravnavaš hitrost, že speedfan bo naredil nalogo, če jih priključiš na matično (levi konektor).
3 pin
Najbrž si mislil drugega. Ja lahko uravnavaš hitrost, že speedfan bo naredil nalogo, če jih priključiš na matično (levi konektor).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fan, na starejšo plato.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1154 (1079) | Blinder |
» | začetniško vprašanje glede ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2549 (1994) | Opkow |
» | potenciometriOddelek: Hlajenje in modifikacije | 846 (747) | iskra |
» | vec ventilatorjev na molexOddelek: Strojna oprema | 1152 (1051) | Azrael |
» | Čemu služi rumena žica na ventilatorju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2774 (2392) | segi |