Forum » Programiranje » Hack
Hack
NS23 ::
lp,
Dobil sem slovenski forum z tematiko hack! Forum je nov ampak se ga splača ogledat!
Pa še link:
http://racunalniski-nasveti.freehostia....
Dobil sem slovenski forum z tematiko hack! Forum je nov ampak se ga splača ogledat!
Pa še link:
http://racunalniski-nasveti.freehostia....
5er--> ::
Na vsake pol leta se najde, kdo ki naredi podobno stran...
PS: Zakaj točno KRADEŠ novice s slo-techa?
Tvoja stran vs Slo-tech
Tvoja stran vs Slo-tech
PS: Zakaj točno KRADEŠ novice s slo-techa?
Tvoja stran vs Slo-tech
Tvoja stran vs Slo-tech
Mogoče da res, da na vsake pol leta se najde edn ki nardi podobno stran! Sam mi nismo taki! ;)
Na strani je že zdaj dosti koristnih stvari! Hmm kradem jast ne kradem, jast sm si samo sposodil novico in pod vsako vašo novico bi moralo pisat Slo-Tech! Če sm pri kateri slučajno pozabil prosim, da me opozorite!
Na strani je že zdaj dosti koristnih stvari! Hmm kradem jast ne kradem, jast sm si samo sposodil novico in pod vsako vašo novico bi moralo pisat Slo-Tech! Če sm pri kateri slučajno pozabil prosim, da me opozorite!
AnonimkeOP ::
kul ideja, vredu stran,ne obupat, trajal bo nekaj casa da se nabere ljudi
www.anonimke.com
Hvala za pohvale AnonimkeOP! Obupali 100% ne bomo! Forum vodimo v dveh! Upam da čim prej zalaufa!
Ktj ::
Na žalost te moram obvestit da trenutno nimaš foruma s tematiko hack ampak s tematiko script kiddy!
_Dormage_ ::
Pohvale za trud...
Sprejmi kritike kot napotek ciljne skupine...
Obstaja kakšen poseben razlog zakaj je polovica strani v Slovenščini ostalo pa v Angleščini?
Mislim, da ni dobro mešat jezike..
Ali naredite nek lang file pa pustite uporabniku možnost izbire al pa mejte en jezik..
Nadaljujte z pridnim delom !
Lp
Sprejmi kritike kot napotek ciljne skupine...
Obstaja kakšen poseben razlog zakaj je polovica strani v Slovenščini ostalo pa v Angleščini?
Mislim, da ni dobro mešat jezike..
Ali naredite nek lang file pa pustite uporabniku možnost izbire al pa mejte en jezik..
Nadaljujte z pridnim delom !
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stal internet brez oglasovOddelek: Novice / Ostale najave | 12254 (9464) | Mesar |
» | Ocenite spletno stran bitcoinslo.comOddelek: Izdelava spletišč | 3095 (1901) | kornilov |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23772 (22260) | Ziga Dolhar |
⊘ | Dost mam! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5798 (3825) | kuglvinkl |
» | kakšno domeno za rač. stran ?Oddelek: Omrežja in internet | 2028 (1761) | Yohan del Sud |