Forum » Pomoč in nasveti » Socket write error
Socket write error
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Claudia ::
Pozdravljeni!
Obračam se na vas, ker mi niti v šoli ne znajo pomagati. Sem študentka na daljavo in delamo v programu Blackboard Learning System.
Zadnjih nekaj tednov ne morem uplodati datotek (npr. seminarskih nalog). V t. i. Browser Check-u imam same zelene kljukice, kar pomeni, da imam vse pravilno nameščeno (vklopljene imam cookiese, prav tako javascript, pop-up blocker imam izklopljen in tudi java mi dela pravilno). A kljub temu ne dela oz. ne gre datotek nalagat. Po nekaj minutnem nalaganju, mi sistem javi napako:
Error uploading file - Connection reset by peer: Socket write error
Ima kdo kakšno pametno idejo za moj problem?
Hvala in lp,
Claudia
Obračam se na vas, ker mi niti v šoli ne znajo pomagati. Sem študentka na daljavo in delamo v programu Blackboard Learning System.
Zadnjih nekaj tednov ne morem uplodati datotek (npr. seminarskih nalog). V t. i. Browser Check-u imam same zelene kljukice, kar pomeni, da imam vse pravilno nameščeno (vklopljene imam cookiese, prav tako javascript, pop-up blocker imam izklopljen in tudi java mi dela pravilno). A kljub temu ne dela oz. ne gre datotek nalagat. Po nekaj minutnem nalaganju, mi sistem javi napako:
Error uploading file - Connection reset by peer: Socket write error
Ima kdo kakšno pametno idejo za moj problem?
Hvala in lp,
Claudia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3311 (2828) | JernejPi |
» | Cd rom ne pece :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1651) | 5er--> |
» | rar problemOddelek: Igre | 1040 (814) | Mamaplata |
» | Teac cd-w552eOddelek: Kaj kupiti | 2292 (1686) | tx-z |
» | bin filet brez cue fajla.. je mozno kaj s tega vn dobit?Oddelek: Programska oprema | 1658 (1494) | willson |