Forum » Igre » rar problem
rar problem
orel312 ::
Imam en "file" razdeljen v winraru po 48 MB in je večji od 4 GB. Ko hočem odrarat mi napiše,
Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB
Ka naj nardim?
Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB
Ka naj nardim?
- spremenil: Tilen ()
speed machine ::
Ena možnost je, da si ustvariš eno particijo v NTFS.
//
Zgodovina sprememb…
- spremenil: speed machine ()
Dr_M ::
A druge možnosti ni?
ne, ker FAT32 ne podpira datotek vecjih od 4GB.
ne, ker FAT32 ne podpira datotek vecjih od 4GB.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Mamaplata ::
Tudi jaz imam en problemček z. Rar datotekami, pa, da ne odpiram nove teme...
Torej, ko hočem odpret. Rar datoteko ni važno katero, ker je pri vseh isto mi napiše, da je prišlo do napake. Ko pa datoteko še enkrat dolpotegnem pa mi jo brez problema odpre. Včasih moram datoteko večkrat dolpotegnit in tu nastane problem ker se mi zdi škoda časa, da ga takole po nepotrebnem zapravljam :) zamenjal sem že winrar z xy verzijami, tudi z winace sem poizkusil pa ni nič bolje.
Sedaj pa me zanima ali je mogoče problem v mreži, da mi datotek ne dolpotegne pravilno in kaj naj storim, da v prihodnje ne bo prihajalo do podobnih situacij.
Hvala!
Edit : zatipk.. :)
Torej, ko hočem odpret. Rar datoteko ni važno katero, ker je pri vseh isto mi napiše, da je prišlo do napake. Ko pa datoteko še enkrat dolpotegnem pa mi jo brez problema odpre. Včasih moram datoteko večkrat dolpotegnit in tu nastane problem ker se mi zdi škoda časa, da ga takole po nepotrebnem zapravljam :) zamenjal sem že winrar z xy verzijami, tudi z winace sem poizkusil pa ni nič bolje.
Sedaj pa me zanima ali je mogoče problem v mreži, da mi datotek ne dolpotegne pravilno in kaj naj storim, da v prihodnje ne bo prihajalo do podobnih situacij.
Hvala!
Edit : zatipk.. :)
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s kopiranjem mkv datotekOddelek: Zvok in slika | 8386 (7968) | Jst |
» | Windows Media Player 12Oddelek: Pomoč in nasveti | 942 (841) | Cold1 |
» | CRC preverjanje v <...> je spodletelo----> WinRarOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1555) | a.speen |
» | NTFS file no support for 4GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1321) | stock |
» | Veliki rar fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1485) | Opkow |