Forum » Kaj kupiti » Torbica za zunanji disk WD
Torbica za zunanji disk WD
kratos ::
Torej ker sam nimam pojma kje in kakšno torbico kupiti za disk (za zaščito pri prenašanju) se spet obračam na slo-tech,
Imam disk WD My Book Essential in me zanima katero stran mi priporočate za nakup torbice in kako velika mora torbica sploh bit (kako vem ?) da ne kupim prevelike oz. premajhne.
Hvala za pomoč.
Imam disk WD My Book Essential in me zanima katero stran mi priporočate za nakup torbice in kako velika mora torbica sploh bit (kako vem ?) da ne kupim prevelike oz. premajhne.
Hvala za pomoč.
Kako pa vem da bi disk pasal v torbico ? ker nočem da se mi not premetava, tam odspod so dimenzije sam nevem dimenzije mojega diska :P se lahko kako pripene disk not ?
lp
lp
rzidar1 ::
kratos...
jaz sem imela takšen disk, ki ga omenjaš ti, in torbico, ki jo omenja alien09 (port rio).
zadeva je bila super, nič se ni premetavalo. s tremi besedami... bila je prava ;)
jaz sem imela takšen disk, ki ga omenjaš ti, in torbico, ki jo omenja alien09 (port rio).
zadeva je bila super, nič se ni premetavalo. s tremi besedami... bila je prava ;)
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
kratos...
ok, hvala za za pomoč ;)
jo bom naročil :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ukraden (izgubljen) zunanji disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10520 (7976) | St235 |
» | Android L bo poganjal Project AraOddelek: Novice / Android | 17974 (15216) | Jackass |
» | Pedrtošl (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13974 (7702) | Lion29 |
» | Merwertštojer Austria, a gdo ve ?Oddelek: Loža | 1096 (899) | Ziga Dolhar |