Forum » Navijanje » abit kt7 voltage hack
abit kt7 voltage hack
IceIceBaby ::
A mi lahko kdo poslje nacrt al pa da kak site kjer je tocno opisano in narisano kako nardit voltage hack na abit kt7.
||_^_|| ::
http://www.slo-tech.com/triki/kt7v/kt7v...
kvasmjstnorcej:))))))))) tle maš:)
ni zakej:))))))))))))))))))
kvasmjstnorcej:))))))))) tle maš:)
ni zakej:))))))))))))))))))
jst sm se dons lotu tega in lej kva je ispadl:))
pajac kakršn sm sm lepo uzeu 10Kohmski upor, pa mau žice pa to lepo zlotu, izoleru, use poštimu....in izpadl je max 1,89V:)))LOL
sm mislu da bom znoru ej, k sm pozabu računat še upor žice (univerzalnga merilca pa nažalost nimam doma:((
pajac kakršn sm sm lepo uzeu 10Kohmski upor, pa mau žice pa to lepo zlotu, izoleru, use poštimu....in izpadl je max 1,89V:)))LOL
sm mislu da bom znoru ej, k sm pozabu računat še upor žice (univerzalnga merilca pa nažalost nimam doma:((
eraserr ::
Si moral že nekaj narobe naredit. Meni zadeva deluje vse do 2.16V naprej pa nisem probaval.
ti ||-$#%"#$Tkrneki. Js če dam na 1.85 mi via HM kaže več kot to. (1.9 - brez hacka). Pa itak se upor žičke ponavad zanemar. Se prav ce si dal 10kohm upor pa tut če je žička 10kohm!!! je še vedno približno 10% dvig napetosti. (mnd:)
Se prav da si sigurno neki narobe naredu. Še 1x zaloti vse skup. Men lepo dela na 2.1
Se prav da si sigurno neki narobe naredu. Še 1x zaloti vse skup. Men lepo dela na 2.1
bulšit model, jst sm use prou zalotu točn tko k je na slikici, em pa tut kaže več k je prej, prej je blo 1,86V
Sam ni logično da bi žice tak upor mela. Če pa že pa žičko zameni. Eno tanko bakreno žičko gor fukn. Ker men tole dela z 18kohmskem uporam čist kul.
jst sm uno žico od biprja stran odtrgu pa jo skrajšu pa jo zlorabu:)mislm da ni lih bakrena:))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VDD mod Epox 8RDA+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3520 (3066) | Caligula |
» | Volt mod -> modifikacija R8500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1640 (1240) | morphling1 |
» | LED diode za modifikacijo - kaksne?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2645 (2441) | Neo32 |
» | ABIT KT7/KT7A Voltage Mod (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4057 (3527) | morphling1 |
» | GeForce2 MX -> Quadro2 MXROddelek: Zvok in slika | 1781 (1529) | NiggerBob |