Forum » Pomoč in nasveti » USB - povrnitev podatkov
USB - povrnitev podatkov
Fifty ::
Frend mi je dal USB, če mu lahko rešim podatke, in sicer je bil USB v takem stanju, da ko sem ga odprl je pisalo če želim prej formatirat, se pravi nisem imel dostopa do datotek. Potem sem z nekim recovery programom uspel priti do te faze da imam vpogled katere mape/datoteke so na USB-ju, vendar pa jih ne morem odpreti, ker so pokvarjene - "The file or directory is corrupted and unreadable".
Ker so gor pomembni podatki bi prosil za kakšen nasvet kako rešiti podatke, preden se začne razmišljati o servisu.
Hvala za odgovore
Ker so gor pomembni podatki bi prosil za kakšen nasvet kako rešiti podatke, preden se začne razmišljati o servisu.
Hvala za odgovore
- spremenil: Fifty ()
SodVina ::
Jaz sem "unreadable data" ze parkrat resil z live linuxom. Pod winsi zacuda ni nasel diska ali pa so bili podatki neberljivi, v knoppixu pa je delalo bp, kot da ni nic narobe.
lp,
SodVina
lp,
SodVina
Voluharr ::
huek111 ::
Voluhar91 ti čisto preveč piratiziraš! Ne moreš dat linka od thepiratebay.org (preberi si pravila), poleg tega ti na forumu pomagajo pri reševanju 4.7 TB piratskih podatkov
Voluharr ::
Se opravičujem, si bom prebral navodila, no je pa res, da nisem nikjer drugje našel tega programa in sem samo hotel pomagati, da se fant nebi mučil.
Jah no 98% od tistih 4,7 TB morm priznat je res bol ka ne nelegalno...
Jah no 98% od tistih 4,7 TB morm priznat je res bol ka ne nelegalno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov procesor, rami in matična (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10618 (8069) | Muccccek |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (2140) | 69charger |
» | Kak nej rešm 4,7 TB podatkov??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (731) | Voluharr |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2472 (1955) | Chessman |
» | A je možno rešit podatke ko disk 'crkne'?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1265) | dr.J |