Forum » Operacijski sistemi » Omrežne nastavitve WIN7
Omrežne nastavitve WIN7
frulz ::
Računalnik z WIN7 sem priklopil v omrežje, kjer sta še dva PC-ja z XP-ji. Na PC s sedmico je priključen še printer. Nastavil sem vse, kar se tiče skupne rabe, tako da PC-i vidijo drug drugega, vendar omrežna komunikacija med PC s sedmico in drugima z XP-ji ne steče, predvsem pa se preko omrežja ne vidi printerja, ki bi ga seveda rad instaliral in uporabljal z vseh PC-jev.
Verjetno sem pozabil kaj butastega, ker sem precej nov kar se tiče sedmice, zato bo vsaka sugestija dobrodošla. Hvala vnaprej
Verjetno sem pozabil kaj butastega, ker sem precej nov kar se tiče sedmice, zato bo vsaka sugestija dobrodošla. Hvala vnaprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (2047) | solatko |
» | Težave z namestitvijo sedmice na staro kištoOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1722) | Ozric |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49443 (42393) | Tr0n |
» | Windows XP dopolnil 10 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15339 (12613) | Jst |
» | Prodaja Windows 7 ne jenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 34262 (31692) | MrStein |