Forum » Hlajenje in modifikacije » modifikacija ide kablov
modifikacija ide kablov
the_unborn ::
Okej, naredu sem okrogle 80 zilne ide kable za dva diska in 2 cdrom/rw. Nekje sem uspel presekat ovoj in se vidi milimeter zice, ali je to skodljivo? (zaenkrat se nisem opazil tezav).
Pa se nekaj, rad bi tudi malo skrajsal kable, se da 80 zilne skrajsat tako kot je opisano v s-t clanku?
Pa se nekaj, rad bi tudi malo skrajsal kable, se da 80 zilne skrajsat tako kot je opisano v s-t clanku?
Matek ::
jaz tudi ko sem okroglil sem nekje malo odkril, sam vse OK dela.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
jRk0 ::
ma ja, to nic ne skodi, lahko pa malo s selotejpom okoli nardis, da se ne vidi tak:) jaz sem tudi vrezo neke, pa nic ni blo...
You fuck up once, you loose two teeth.
the_unborn ::
malo sem stestiral vse naprave in ugotovil, da ni sprmembe glede na prejsnje.
stvari pa nimam kej flikat, ker je praska komaj opazna, pa se to samo ce jo res hoces videt.
kaj pol pravte, bi se dalo tudi malo skrajsat, kabel je dvakrat skozi zapet in mi ne uspe odhaklat zatica, ki drzi kabel na konektor?!
stvari pa nimam kej flikat, ker je praska komaj opazna, pa se to samo ce jo res hoces videt.
kaj pol pravte, bi se dalo tudi malo skrajsat, kabel je dvakrat skozi zapet in mi ne uspe odhaklat zatica, ki drzi kabel na konektor?!
Opkow ::
Un|verse
Vseeno ti priporocam, da ga malo zaflikas.. Kajti, ce se gola zica dotakne pleh (masa), zna bit en lep light show... :)
Vseeno ti priporocam, da ga malo zaflikas.. Kajti, ce se gola zica dotakne pleh (masa), zna bit en lep light show... :)
Baja ::
Un|verse: za krajšat kable je najboljše če kupiš nov konektor, starega pa kar dol stereš. Mislim, da ti bo pojedlo najmanj živcev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje (krajsanje) IDE kablaOddelek: Strojna oprema | 1071 (804) | Keyser Soze |
» | rezanje ide kablaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1349 (969) | mlakar |
» | Ide kabliOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1238 (919) | McHusch |
» | IDE KABLI !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 821 (611) | tec |
» | okrogli ide kabliOddelek: Hlajenje in modifikacije | 999 (822) | luni |