Forum » Zvok in slika » ATI 64-bitni gonilniki za Windows 7 - official VS custom
ATI 64-bitni gonilniki za Windows 7 - official VS custom
slitkx ::
Dilema:
http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupp...
Če izberem Download Drivers, mi po izbiri OS in grafične kartice pokaže URADEN, a beta paket gonilnikov za mojo grafično kartico ATI Mobility Radeon (HP laptop).
Če pa izberem Catalyst Drivers and Software, pa mi prikaže sicer novejšo ponudbo, a je paket gonilnikov in programske opreme manjši kot originalen (a zastarel-beta).
Na kaj se tukaj zanašati? Prepustiti namestitev Windows Update ali pa ročno izbrati?
Zaradi teh "sporov" imam težave z Aero prikazom, ki ga grafična kartica sicer podpira.
Lp.
http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupp...
Če izberem Download Drivers, mi po izbiri OS in grafične kartice pokaže URADEN, a beta paket gonilnikov za mojo grafično kartico ATI Mobility Radeon (HP laptop).
Če pa izberem Catalyst Drivers and Software, pa mi prikaže sicer novejšo ponudbo, a je paket gonilnikov in programske opreme manjši kot originalen (a zastarel-beta).
Na kaj se tukaj zanašati? Prepustiti namestitev Windows Update ali pa ročno izbrati?
Zaradi teh "sporov" imam težave z Aero prikazom, ki ga grafična kartica sicer podpira.
Lp.
- spremenil: slitkx ()
slitkx ::
Bi bilo morda bolje, da namestitim s strani HP-ja podprte gonilnike?
HP paket ima sicer 108 MB, ATI Catalyst pa 66,4 MB.
HP paket ima sicer 108 MB, ATI Catalyst pa 66,4 MB.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
JayKay ::
dol potegni uradne gonilnike, ter nato mobility modder. Instaliraj mobility modder in zaženi setup gonilnikov. Ko se extrahirajo, ustavi setup, zaženi modder in pobrskaj v mapo kjer so gonilniki. Zadevo patchaj in pol nanovo zaženi setup. Ko se gonilniki namestijo lahko mobility modder normalno odstraniš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šoferji za Geforce GT330MOddelek: Pomoč in nasveti | 632 (532) | obranc |
» | vlc media playerOddelek: Zvok in slika | 5062 (4137) | LordTado |
» | Mobility Modder - gonilniki za ATI Mobility Radeon HD 3430Oddelek: Pomoč in nasveti | 2970 (2879) | jan01 |
» | Driver za Nvidia 9650mOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1542) | MeMarko |
» | HP 6730s Graphic Driver (ATI radeon hd3430)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3489 (3262) | jan01 |