Forum » Mobilne tehnologije » zakaj dobivam smse
zakaj dobivam smse
T-h-o-r ::
s številke 6655? pravkar sem dobil 2, izgledata pa tako, kot da sem jaz prvi poslal njim sms za prijavo v nekakšen sms-klub, čeprav nikdar nisem storil česa podobnega, telefona pa tudi ni imel nihče drug v rokah
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
rdecaluc ::
pošlji STOP na 6655.. naj bi delovalo.. sicer pa kliči pomoč uporabnikom svojega operaterga.. ti bodo oni znali svetovat.
Est modus in rebus. ,typos
Zorro ::
s številke 6655? pravkar sem dobil 2, izgledata pa tako, kot da sem jaz prvi poslal njim sms za prijavo v nekakšen sms-klub, čeprav nikdar nisem storil česa podobnega, telefona pa tudi ni imel nihče drug v rokah
Lahko, da si sodeloval v kakšni nagradni igri preko spleta ali po pošti, kjer si moral vpisati svojo številko. Z udeležbo v igri si hkrati pristal tudi na SMS reklame, kar je bilo določeno v drobnem tisku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
kurjač ::
Tile majo to tolk butast narejeno, da lahko SMS prileti komur ti hočeš. Najprej dobiš SMS na telefon z 4-mestno kodo za včlanitev. Jasno ker noben, ki ma mal soli v glav tega ne bo naredu ti pošljejo še en SMS, da lahko s povratnim SMS-om aktiviraš svoj bankrot.
Če hočeš koga prestrašit pol pa kar klikn
SMS prileti iz 6655
Če hočeš koga prestrašit pol pa kar klikn
SMS prileti iz 6655
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kurjač ()
bluefish ::
Po eni strani to ni nategovanje, ker se strinjaš s splošnimi pogoji storitve, pa četudi so le ti napisani na drobno na dnu strani.
bond007 ::
Pol je moja babi kriva sama, ker se je na podobno stvar naročila, na svojem 56 crt tvju pa niakkor ni videla drobnega tiska - še jst ga ne. Videla je samo pošlji sms na 5252 in dobil boš najnovejši hit Fredija iz Kmetije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sms 6655Oddelek: Mobilne tehnologije | 4226 (867) | Kolovrat |
» | SMS toll fraud v porastuOddelek: Novice / Varnost | 6172 (4982) | Bistri007 |
» | Mobi oglaševanje...Oddelek: Loža | 4037 (2527) | Utk |
» | Prevara ki niOddelek: Mobilne tehnologije | 2405 (1487) | mspiller |