Forum » Mobilne tehnologije » kateri mobitel kupiti
kateri mobitel kupiti
šernk ::
po dolgotrajnem izboru sem prišel nekako do dveh možnih mobitelov:
SE C902
in
SE Yari
izbira se le med tema dvema, drugi me ne zanimajo. Glede na to da bo telefon služil kot nekakšen nadomestek fotoaparata, se nekako nagibam bolj na C902, saj ima tudi stabilizator slike, problem pa je pri C902, da tam kjer ima bliskavico zgleda vse skupaj precej netrpežno, saj je le na dveh tankih vodilih, ki se vsaj po ogledu znajo precej hitro zlomiti.
po drugi strani pa ima Yari tudi GPS. Koliko je sploh pomemben tisti stabilizator slike, pri današnjih fotoaparatih v telefonih, sploh ko imajo samodejno ostrenje slike.
SE C902
in
SE Yari
izbira se le med tema dvema, drugi me ne zanimajo. Glede na to da bo telefon služil kot nekakšen nadomestek fotoaparata, se nekako nagibam bolj na C902, saj ima tudi stabilizator slike, problem pa je pri C902, da tam kjer ima bliskavico zgleda vse skupaj precej netrpežno, saj je le na dveh tankih vodilih, ki se vsaj po ogledu znajo precej hitro zlomiti.
po drugi strani pa ima Yari tudi GPS. Koliko je sploh pomemben tisti stabilizator slike, pri današnjih fotoaparatih v telefonih, sploh ko imajo samodejno ostrenje slike.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
M-XXXX ::
Kot prvo: to bo hudičevo slab nadomestek fotoaparatu
Če GPS uporabljaš je definitivno večja prednost, kot stabilizator, ki nič ne prinese, oziroma v določenih primerih celo poslabša...
Če GPS uporabljaš je definitivno večja prednost, kot stabilizator, ki nič ne prinese, oziroma v določenih primerih celo poslabša...
Kot prvo: to bo hudičevo slab nadomestek fotoaparatu
jah...sigurno je boljši dober fotoaparat na mobitelu v žepu, kot pa navaden fotoaparat, ki ga imaš stalno doma
torej sam stabilizator ne pripomore kaj dosti h kvaliteti slik?
edit: glede Yari-ja ne vem nič, ker sem ga komaj zagledal na netu, se grem v prihodnjih dneh pozanimat v bližnji mobitelov center, če ga sploh imajo na zalogi. symbian mi pa praktično ne pomeni nič
Zgodovina sprememb…
- spremenil: šernk ()
še eno vprašanje: kako je s tem GPSom, rabiš kakšen dodaten plačljiv program nato za navigacijo? je treba še kaj zraven plačevati?
surrounded ::
Pozdrav.
Tudi sam se zanimam za SE YARI. Predvsem me zanima, če ga je kdo nabavil kakšne so izkušnje. Vprašanje imam tudi glede GPS-a. Ali je možno na ta telefon naložiti karkoli skrekanega, glede na to da nima symbiana? Pri mobitelovi ponudbi piše zraven to:
-sledilnik (beleženje gibanja z GPS-om)
-navigacija (Wisepilot) (testno obdobje 30 dni)
to testno obdobje mi ne diši najbolj, zanima me kakšne so opcije potem naprej (predvsem zastonjske ali poceni), ker ne bi rad dal 150e za telefon, potem pa plačeval še po kakšnih 100 eurov letno za autokarte...
hvala
Tudi sam se zanimam za SE YARI. Predvsem me zanima, če ga je kdo nabavil kakšne so izkušnje. Vprašanje imam tudi glede GPS-a. Ali je možno na ta telefon naložiti karkoli skrekanega, glede na to da nima symbiana? Pri mobitelovi ponudbi piše zraven to:
-sledilnik (beleženje gibanja z GPS-om)
-navigacija (Wisepilot) (testno obdobje 30 dni)
to testno obdobje mi ne diši najbolj, zanima me kakšne so opcije potem naprej (predvsem zastonjske ali poceni), ker ne bi rad dal 150e za telefon, potem pa plačeval še po kakšnih 100 eurov letno za autokarte...
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2096 (1478) | pleomax |
» | Mobilniki pri vas domaOddelek: Mobilne tehnologije | 906 (700) | dela |
» | Sony Ericsson Yari vs. Sony Ericsson ElmOddelek: Mobilne tehnologije | 1674 (1051) | __Devil__ |
» | Izbira Nokia e66 ali SE C905Oddelek: Kaj kupiti | 1506 (1307) | KandazaR |
» | Nakup mobitela z dolgo avtonomijo baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 2014 (1704) | Pyr0Beast |