Forum » Mobilne tehnologije » Mobilniki pri vas doma
Mobilniki pri vas doma
koro13 ::
Zanima me katere mobilnike-gsm-je imate pri vas doma?
In kako so prišle odločitve, za te mobitele.
Mi imamo:
Mama - Nokia e52, Nokia classic
Očim - Nokia c6, C5
Jaz - Samsung Wave
Brat - Samsung Cobry, SE C510 Cybershoot
Brat je še manjši zato nima ravno high end telefona, starša pa ostajata na Nokiah že dobrih par let, pravim jima, da sta staromodna, hehe..
Lp
In kako so prišle odločitve, za te mobitele.
Mi imamo:
Mama - Nokia e52, Nokia classic
Očim - Nokia c6, C5
Jaz - Samsung Wave
Brat - Samsung Cobry, SE C510 Cybershoot
Brat je še manjši zato nima ravno high end telefona, starša pa ostajata na Nokiah že dobrih par let, pravim jima, da sta staromodna, hehe..
Lp
Spajky ::
Že 10 let Ericson A1018s in še dva kom v predalu za rezervo, preskrbljen se mi zdi do smrti, glede da sem Abrahama že dal skozi ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
karafeka ::
Od 2003 imam nokio 6310i. Baterija še vedno drži dober teden. Samo vibra več ne dela :( . Vsi ostali imajo neko barvno sranje ;)
šernk ::
jaz: SE aino (več na servisu kot v rokah) ter SE k530i (zlata neuničljiva rezerva za vse vremenske pogoje )
sestra: SE yari
mama: nokia 2310
oče: SE T250i
odločitev za aino in yari: vse manj ponudbe med navadnimi mobiteli (smartphone v ponudbo ne štejem še vsaj 3 leta)
odločitev za K530i: verjetno daleč najboljša pšonudba takrat price/perfm.
odločitev za ostala dva: najceneje kar dobiš na GSM vezavo.
doma v rezervi pa še vedno nokia 3330, vsi ostali mobiteli so končali na mobitelu v zameno za majico :)
sestra: SE yari
mama: nokia 2310
oče: SE T250i
odločitev za aino in yari: vse manj ponudbe med navadnimi mobiteli (smartphone v ponudbo ne štejem še vsaj 3 leta)
odločitev za K530i: verjetno daleč najboljša pšonudba takrat price/perfm.
odločitev za ostala dva: najceneje kar dobiš na GSM vezavo.
doma v rezervi pa še vedno nokia 3330, vsi ostali mobiteli so končali na mobitelu v zameno za majico :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Siddh ::
jas- sony ericsson yari, prerpičal me je ker ima par zanimivih iger, ki jih nadziraš z gibi, zdaj jih ne igram in obžalujem nakup
ata-samsung monte-ne vem zakaj ga je kupil, čeprav bi lahko vzel galaxy s
mama-samsung monte, navaden ki ni na dotik, ker je bil pač poceni
brat-SE spiro oz. zylo ne vem keriga ma
dedek-neka nokia nevem kateri model, vem da je classic nekaj, ima pa še v predalu neko starejšo nokio, ki je prava plastična opeka
drugače pa v predalu še imam nekega siemensa poslikanega z vrtnicami, nekega acerja, Ericsona A1018s, SE Z710i, pa še kaj bi se našlo trenutno pa uporabljam samsunga B2700 ker je moj yari na popravilu -.-"
ata-samsung monte-ne vem zakaj ga je kupil, čeprav bi lahko vzel galaxy s
mama-samsung monte, navaden ki ni na dotik, ker je bil pač poceni
brat-SE spiro oz. zylo ne vem keriga ma
dedek-neka nokia nevem kateri model, vem da je classic nekaj, ima pa še v predalu neko starejšo nokio, ki je prava plastična opeka
drugače pa v predalu še imam nekega siemensa poslikanega z vrtnicami, nekega acerja, Ericsona A1018s, SE Z710i, pa še kaj bi se našlo trenutno pa uporabljam samsunga B2700 ker je moj yari na popravilu -.-"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Siddh ()
dela ::
Jaz: motorola W220
mama: siemens CF75
fotr: nokia 3510i
vse staro 5 let ali več.
Nakup: bil na naročnini, nokio sem vzel, ker je bila med najcenejšimi, bil še vedno na naročnini, zamenal nokio za siemensa, ker je bil med najcenejšimi, nokio dal fotru za uporabo s prepaid simko, nato sem tudi sam šel na prepaid in kupil rabljeno motorolo za 20 evrov, ker nisem bil zadovoljen s siemensovo avtonomijo baterije, ta je pa zadoščala mami, zato sem siemensa dal njej (tudi ona ga uporablja s prepaid simko).
Z mamo sva zadovoljna, fotr ima pa znucano tipkovnico in se številk ne vidi, bomo menjali kar cel telefon za kaj preverjenega, ker gumijasta tipkovnica očitno ni ravno dobra ideja.
mama: siemens CF75
fotr: nokia 3510i
vse staro 5 let ali več.
Nakup: bil na naročnini, nokio sem vzel, ker je bila med najcenejšimi, bil še vedno na naročnini, zamenal nokio za siemensa, ker je bil med najcenejšimi, nokio dal fotru za uporabo s prepaid simko, nato sem tudi sam šel na prepaid in kupil rabljeno motorolo za 20 evrov, ker nisem bil zadovoljen s siemensovo avtonomijo baterije, ta je pa zadoščala mami, zato sem siemensa dal njej (tudi ona ga uporablja s prepaid simko).
Z mamo sva zadovoljna, fotr ima pa znucano tipkovnico in se številk ne vidi, bomo menjali kar cel telefon za kaj preverjenega, ker gumijasta tipkovnica očitno ni ravno dobra ideja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi mobitel - se kdo spomne firme in modela? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34611 (25149) | DOOM_er |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10553 (6539) | zolja |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33753 (23426) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12884 (9053) | Azrael |
» | Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12792 (10968) | atubbuta |