Forum » Loža » Kam za novo leto?
Kam za novo leto?
theuros ::
S punco bi šla za novo leto - od 31.12. do najkasneje 3.1. - nekam v hribe, v zimsko idilo, nekam na samo, odmaknjeno od novoletnega direndaja.
Kateri kraj oz. nastanotev priporočate?
Dovolj je samo spalnica, kuhinja, kopalnica.
Zaželjeno v bližini katerega slovenskega smučišča.
Kateri kraj oz. nastanotev priporočate?
Dovolj je samo spalnica, kuhinja, kopalnica.
Zaželjeno v bližini katerega slovenskega smučišča.
c0dehunter ::
Kam za novo leto, da je primerno študentskemu plitvemu žepu? Recimo da bi vsak udeleženec dal največ 100EUR, bilo bi nas pa okol 5-8 in nekje za 30., 31. in 1. al pa mogoče samo 31. pa 1. .
Tujina se že dobi kje tako poceni?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Meizu ::
Kam za novo leto, da je primerno študentskemu plitvemu žepu? Recimo da bi vsak udeleženec dal največ 100EUR, bilo bi nas pa okol 5-8 in nekje za 30., 31. in 1. al pa mogoče samo 31. pa 1. .
Uff u bosni in srbiji si za novo leto za take pare lahko privoscis ulala svasta :)
Meizu ::
hotel sploh ni problem tam, medtem ko pot tudi ni pretirano draga.
Ravno eni moji prijatelji so enkrat sli v bosno za novo leto. 7 jih je v nekem hotelu za eno noc skupaj placalo mislim da 30 al 40EUR. Ne spomnem pa se tocno kje. Nazalost. Je pa poceni ja. Ce so studenti valda ne iscejo like 5 star hotele z zlatimi skoljkami?
Ravno eni moji prijatelji so enkrat sli v bosno za novo leto. 7 jih je v nekem hotelu za eno noc skupaj placalo mislim da 30 al 40EUR. Ne spomnem pa se tocno kje. Nazalost. Je pa poceni ja. Ce so studenti valda ne iscejo like 5 star hotele z zlatimi skoljkami?
Ne, tut lesena koča bo kul, itak bomo v hotelu vsega skupaj max nekaj ur.
Drugače na Češko vem da se da prit za 4 dni za 150EUR, tak da 100EUR NA OSEBO po mojem ni ravno malo.
Drugače na Češko vem da se da prit za 4 dni za 150EUR, tak da 100EUR NA OSEBO po mojem ni ravno malo.
Lol. Vem, da za 100EUR ne bom dobil prevoza v New York, tridnevno nočitev v hotelu Ritz in jutranji zajtrk. Aja, pa še pijačo.
5 ljudi, vsak da 100EUR - to nanese 500EUR. Za ta denar se ne da nikamor prit? (tu naj bo vključen zgolj prevoz in nočitev 2 dni).
Če je kdo kje videl kako ugodno ponudbo..
5 ljudi, vsak da 100EUR - to nanese 500EUR. Za ta denar se ne da nikamor prit? (tu naj bo vključen zgolj prevoz in nočitev 2 dni).
Če je kdo kje videl kako ugodno ponudbo..
Looney ::
Jaz bi tudi nekam sla s fantom za novo leto. Kaj se se sploh da dobit tako pozno?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Edgar ::
Za 100eur raje pojdi v kakšen klub, pa bodi kralj za en dan in ne klošar za 3 dni
http://www.studentarija.net/portal/novi...
http://www.studentarija.net/portal/novi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Edgar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53070 (20333) | jopar |
» | novo leto beogradOddelek: Loža | 2246 (1726) | flaker |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23526 (18525) | Karaya 52 |
» | Hitrejši satelitski internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18010 (15882) | Poldi112 |
» | pretvorba valut spletna stranOddelek: Loža | 1266 (1146) | LapD |