» »

Win XP, ne morem pobrisati mape

Win XP, ne morem pobrisati mape

l0g1t3ch ::

V virtual PC 2007 imam poinštalirane win XP sp3 in na c:\ imam neko mapo z imenom "5a62f43d9d9f374ea6b380" ter v njej podmapi "amd64" in "i386". Zadeva se je pojavila kar naenkrat in me zanima kaj je to in zakaj je nemorem pobrisati.

duff ::

možno da je kaka temp mapa, posledica windows update-ov. provaj restartat, mogoče bo zginila, če ne pa take-aj ownership in jo nato zbriši.
http://support.microsoft.com/kb/308421

CitroX ::

Ali pa mogoče kak unlocker program naloži in odkleni mapo.

bf4ed ::

Take stvari se lepo da zbrisat z kakim linux boot cd-jem, shift+del.:)
A ker maš v virtualcu...nevem...mogoče lahko enako bootneš v virtual pc s cd-ja kaki Ubuntu in potem dostopaš do virtualnega winxp.

fosil ::

Men se je tudi pojavila taka mapa, no samo ime je drugo, druge cifre, ampak podmape so iste.

Če pogledaš .inf file, naj bi šlo za neke XPSDrv Printer Drivers. Se mi zdi, da je to v povezavi z officom 2007.

Sem pogledal stvar in je tako, da je na teh fajlih nastavljen samo read dostop.
Zadevo rešiš tako, da klikneš z desnim gumbom, properties, security in daš nato kljukico pred full control.

Če hočeš videt te možnosti pod security, pa moraš met izklopljen simple file sharing: V explorerju - Tools > Folder options > View > Use Simple File Sharing.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

l0g1t3ch ::

Nek Spooler proces je je mel to zaklenjeno in sm rešil z enim unlocker programčkom z neta. Hvala za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

skupna raba(v omrežju

Oddelek: Omrežja in internet
153799 (3148) Kankan
»

Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna raba

Oddelek: Omrežja in internet
222335 (2206) Mitja.GTI
»