Forum » Mobilne tehnologije » www.mobileworldltd.co.uk
www.mobileworldltd.co.uk
Ph4nt0m ::
Pozna kdo tole zadevo? Sem zasledil oglas na naši strani in sicer za iPhone, ki je sumljivo poceni. Link:
http://www.simply.si/oglas/402048/Apple...
Vsa slovenščina je čudna, ker je prevod narejen z google translate kolikor sem se pogovarjal preko maila. Torej za tiste, ki razumete angleško, sem dobil odgovor:
We are on sales promo that's why the Apple Iphone cost is low.
Note that shipping is via UPS and delivery will get to you in Slovenia in 24 - 48 hours.
Shipping cost is $50 ( including Tax )
We will like you to understand that delivery of the product is 100% guarantee and assured, so you have nothing to worry about, we will send you a tracking code and delivery invoice so that you can confirm shipping and delivery to your desired address.
Še vedno mi je vse skupaj tako tako pa me zanima če kdo pozna tole? :)
http://www.simply.si/oglas/402048/Apple...
Vsa slovenščina je čudna, ker je prevod narejen z google translate kolikor sem se pogovarjal preko maila. Torej za tiste, ki razumete angleško, sem dobil odgovor:
We are on sales promo that's why the Apple Iphone cost is low.
Note that shipping is via UPS and delivery will get to you in Slovenia in 24 - 48 hours.
Shipping cost is $50 ( including Tax )
We will like you to understand that delivery of the product is 100% guarantee and assured, so you have nothing to worry about, we will send you a tracking code and delivery invoice so that you can confirm shipping and delivery to your desired address.
Še vedno mi je vse skupaj tako tako pa me zanima če kdo pozna tole? :)
www.kartusatoner.si
martincek1 ::
brezzveze karkol govort.
take telefone se ne kupuje, ker so:
- lahko fejk
- ubistvu prva stvar je d te bo ta tip nategnu d se zase naus vedu
No, obstaja pa še ena šansa.. se spomniš ko je bila na zadnje novica da so roparji ukradli xxxx iPhone-ov... :)
take telefone se ne kupuje, ker so:
- lahko fejk
- ubistvu prva stvar je d te bo ta tip nategnu d se zase naus vedu
No, obstaja pa še ena šansa.. se spomniš ko je bila na zadnje novica da so roparji ukradli xxxx iPhone-ov... :)
Ph4nt0m ::
Ja saj, ravno na to drugo zadevo sem pomislil ko sem že objavil post :D Sicer pa kot sem napisal, če bi zaupal temu, ne bi postal tukaj, ampak bi naročil par komadov in veselo dalje prodajal :)
www.kartusatoner.si
Gregor P ::
Še vedno doslej je veljalo, da če je nekaj prelepo, da bi bilo res, potem ni. Mislim, če tega telefona novega brez naročnine torej nezaklenjenega nikjer ne prodajajo za pod 700 evrov in potem ti naletiš na neko spletno trgovino, ki jih prodaja po 350 evrov, do kakšnega logičnega sklepa prideš?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
js osebno ::
dost bedno drgač... piše da je telefon odklenjen, jailbreakan in zapakiran, še neodprt.. xD looooool
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja umetniške slike v tujinoOddelek: Loža | 2282 (1979) | Zoris |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2031 (1720) | bdoxx |
» | Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14636 (2770) | gasperxp |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8567 (6336) | Nesta |
» | Poštnina pri Amazon.co.uk?! Pa smo v EU al ne?!Oddelek: Loža | 10746 (10317) | GregiB |