» »

Obnašanje šimpanzov

Obnašanje šimpanzov

guest #44 ::

http://www.babelgum.com/3000764/planet-...

nevrjetno kako (relativno) podobni smo si
  • spremenilo: gzibret ()

terryww ::

It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

http://www.ted.com/index.php/talks/susa...

ja se spomnem zdaj da sem že gledal. res fenomenalno, kolk so se sposobni naučit. kar še dodatno potrjuje teorije o razvoju človeka.

d0rK ::

In ce zelo kdo videti kako izgleda ko se samo en obrne proti cloveku naj pogoogla za Charlo Nash.

Thompic ::

Šimpanzi so tudi sicer zelo agresivne živali. Kake gorile so zato dosti bolj primerne za preučevanje vedenja in podobno..

;-) ::

In ce zelo kdo videti kako izgleda ko se samo en obrne proti cloveku naj pogoogla za Charlo Nash.

Kdo bi si mislo, ne gledat če mate slabe želodce.

Pyr0Beast ::

Podobnost tukaj nima veliko veze.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

rfmw ::

a posnetka napada na charlo ni?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

yeah well you know...ne se zajebavat iz stvari/živih bitji, ki veš da jih ne moreš obvladat.
pogosto se nesreče dogajajo, ko zaupaš preveč oz. izgubiš neko spoštovanje.

mislim, da ne bo nesporazuma...ne govorim o njej, ampak tko na splošno. tud iz lastnih izkušenj. npr: sosed ima konje in lahk rečem, da moreš se mal zavedat kaj se dogaja. konj je močna žival in ti lahko polomi rebra brez, da bi te sploh hotu napast (ja konj te lahk napade, če ga ogrožaš...). zadnjič sem skoraj naredu fatalno napako, da sem prestrašenega žrebca po zadnjem stegnu potrepljal. mali je trznu in šele par sekund pozneje sem se zavedal, da z eno brco bi mi komot polomu pol telesa. pa sploh ni tok mali, igurno ma kakih 200kg. isto z kakimi močnejšimi psi (take bolj bojevite pasme), oni se lahko sam igrajo ampak ti takoj odprejo roko, če kaj zajebeš.

bi0s ::

mislim, da ne bo nesporazuma...ne govorim o njej, ampak tko na splošno. tud iz lastnih izkušenj. npr: sosed ima konje in lahk rečem, da moreš se mal zavedat kaj se dogaja. konj je močna žival in ti lahko polomi rebra brez, da bi te sploh hotu napast (ja konj te lahk napade, če ga ogrožaš...). zadnjič sem skoraj naredu fatalno napako, da sem prestrašenega žrebca po zadnjem stegnu potrepljal. mali je trznu in šele par sekund pozneje sem se zavedal, da z eno brco bi mi komot polomu pol telesa. pa sploh ni tok mali, igurno ma kakih 200kg. isto z kakimi močnejšimi psi (take bolj bojevite pasme), oni se lahko sam igrajo ampak ti takoj odprejo roko, če kaj zajebeš.

Ta ni vedel kaj dela, pa je zato plačal.

exactly...in je imel še veliko srečo, da ni pustil zobe tam potleh.

Pyr0Beast ::

Kozel zna pošteno rukniti. Pa ne z nogami ampak z glavo. Sem se potem kar pošteno dol po hribu skotalil :D

Bolelo pa sicer ni toliko.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Airbag Motor

Oddelek: Na cesti
102519 (2021) shadow7
»

[Java] Vprašanje o nalogi