Forum » Programska oprema » Amd Athlon in DirectX
Amd Athlon in DirectX

MI_KO ::
Mam en problem:
Določeni špili, ki delujejo z directx 8.1 se mi sred igre (ponavadi v najbolj kočljivih trenutkih) brez napovedi ustavijo in končajo v windowsih (če sploh).
Nekje v forumu (xp sp1) sem slišal, da tiči težava v nekem bugu med amd-ji in directx, podan je bil tud nek link do popravka, ki pa takrat ni delal (in tud zdaj ne)
Kaj kdo ve, kje bi dobil ta hotfix (Če ga kdo ma naj mi prosim pošlje na mail), al kak bi drugač odpravil težavo. (Če kaj pomaga: Špil je predvsem Gp4, mam pa WinXP ter seveda Athlona z Radeonom)
Hvala!
Določeni špili, ki delujejo z directx 8.1 se mi sred igre (ponavadi v najbolj kočljivih trenutkih) brez napovedi ustavijo in končajo v windowsih (če sploh).
Nekje v forumu (xp sp1) sem slišal, da tiči težava v nekem bugu med amd-ji in directx, podan je bil tud nek link do popravka, ki pa takrat ni delal (in tud zdaj ne)
Kaj kdo ve, kje bi dobil ta hotfix (Če ga kdo ma naj mi prosim pošlje na mail), al kak bi drugač odpravil težavo. (Če kaj pomaga: Špil je predvsem Gp4, mam pa WinXP ter seveda Athlona z Radeonom)
Hvala!
MI_KO

MI_KO ::
Zile ne morm si pomagat. Ta link (ki je enak kot v temi sp1) mi sicer dela, ne gre pa dl. Piše, da ne najde strani (ne IE in ne getright)! Kaj tebi gre dol potegnit?
Pa še najlepša hvala za odgovor (1. in naslednji)
.
Pa še najlepša hvala za odgovor (1. in naslednji)

MI_KO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ryse: Son of RomeOddelek: Igre | 2219 (687) | oo7 |
» | Batman: Arkham Knight (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9812 (2661) | FTad |
» | Just Cause 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7221 (5761) | Tomozuki |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8697 (8693) | Senitel |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5049 (3736) | Paramedic |