Forum » Kaj kupiti » Nadgradnja računalnika
Nadgradnja računalnika
tabla ::
Imam Core2Duo 2.4Ghz z 1GB rama, 250GB WD, Ati Radeon X1550,
nadgradil pa bi rad v izredno močno mrcino, ki bo sposobna brez problema konvertirat filme iz Blu-Rayov. Trenutno se kar matra pr DVDjih...tako da mi prosim predlagajte nekaj za manj denarja, na trgu vidm da je veliko novih stvari, spoznam se bolj malo, vem le da cene varirajo pr procesorjih ogromno,
mal sem gledal Core2Quad procesorje, v čem je fora da je drug socket in cena tut 100% višja_
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Hvala!
nadgradil pa bi rad v izredno močno mrcino, ki bo sposobna brez problema konvertirat filme iz Blu-Rayov. Trenutno se kar matra pr DVDjih...tako da mi prosim predlagajte nekaj za manj denarja, na trgu vidm da je veliko novih stvari, spoznam se bolj malo, vem le da cene varirajo pr procesorjih ogromno,
mal sem gledal Core2Quad procesorje, v čem je fora da je drug socket in cena tut 100% višja_
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Hvala!
Aja pa uporablu bom win xp, tako da 4GB rama itak ne podpirajo kolkr vem,
drgač imam socket 775, ker je procesor E6600, matična pa je Gigabyte 965P-S3
drgač imam socket 775, ker je procesor E6600, matična pa je Gigabyte 965P-S3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tabla ()
BALAST ::
Imaš prestaro matično ploščo in ne boš mogel polno koristiti 4 jedra na novejših procesorjih.
Priporočam da pogledaš v temo kaj kupiti in gledaš pod AMD x4 620 ali INTEL i5 750.
Rabiš najmanj 250EUR za novo matično,procesor in ram ddr3.
Sedanje komponente pa poizkušaj čim prej prodat na malih oglasih. 170EUR dobiš zagotovo za cel PC.
Priporočam da pogledaš v temo kaj kupiti in gledaš pod AMD x4 620 ali INTEL i5 750.
Rabiš najmanj 250EUR za novo matično,procesor in ram ddr3.
Sedanje komponente pa poizkušaj čim prej prodat na malih oglasih. 170EUR dobiš zagotovo za cel PC.
Moja matična podpira Core2Quad, in to bi blo pomoje čist dovolj, saj ni take razlike med i7 in Core2Quad.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 50421 (37114) | dzinks63 |
» | Rabljena PCI-e grafična za max 50€ - najboljša izbira? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 21649 (19702) | DoberDan |
⊘ | Vrednost komponent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10768 (9122) | bluefish |
» | Nadgradnja strojne opreme na ASUS P5BOddelek: Kaj kupiti | 1796 (1524) | 69charger |
» | Nov komp,phenom?!Oddelek: Kaj kupiti | 2573 (1278) | solatko |