Forum » Kaj kupiti » Nakup mikrofona
Nakup mikrofona
TehDucky ::
Namreč ker je pri meni že običaj, da mi noben mikrofon ne dela več kot pol leta, moram spet nabavit novega. Zdej sem malo brskal pa sem naletel na tale mikrofon http://www.mlacom.si/artikel/36476/Mikr... . Na blazingpc.com sem prebral, da ga priporoča veliko ljudi (za svojo ceno). Medtem ko v mimovrste je pa isti mikrofon 3x dražji = 15€.
Zdej pa še vprašanje, kakšne so izkušnje z mlacom.si ? V kolikšnem času pride pošiljka od dneva naročila ? Pa saj imajo po prevzemu, right ?
To bo vse za zdele. Hvala, LP.
Zdej pa še vprašanje, kakšne so izkušnje z mlacom.si ? V kolikšnem času pride pošiljka od dneva naročila ? Pa saj imajo po prevzemu, right ?
To bo vse za zdele. Hvala, LP.
xsannyx ::
Ne kupi tega na netu. daš za poštnino več kot za mikrofon. V lokalno računalniško trgovino greš in maš malo morje izbire-velikokrat so iste cene kot na internetu veliko stvari sem že tudi ceneje dobil ter še poštnine ti ni treba plačati, takoj dobiš,...
Hvala za odgovor. Verjetno bo res najbolje, da skočim v najbližji merkator ali tuš. /sarcasm off
Ima še kdo drug kakšen predlog glede mikrofona. Kaj pa stoječi mikrofoni ? Sem malo gledal za njimi, pa pravijo, da se moraš kar sklanjati, da se te kaj sliši na drugi strani. To pa mi tudi ni ravno v pogodu.
Bom pa drugače vprašal. Za novo leto si mislim kupit ene hude slušalke (Sennheiser HD 555 ali HD595) pa mi zanima kaj naj nardim v tem primeru. Mikrofona zraven nimajo. Kaj mi preostane ? Za chatat imet druge slušalke z mikrofonom ali vzeti samostojen mikrofon ?
LP
Ima še kdo drug kakšen predlog glede mikrofona. Kaj pa stoječi mikrofoni ? Sem malo gledal za njimi, pa pravijo, da se moraš kar sklanjati, da se te kaj sliši na drugi strani. To pa mi tudi ni ravno v pogodu.
Bom pa drugače vprašal. Za novo leto si mislim kupit ene hude slušalke (Sennheiser HD 555 ali HD595) pa mi zanima kaj naj nardim v tem primeru. Mikrofona zraven nimajo. Kaj mi preostane ? Za chatat imet druge slušalke z mikrofonom ali vzeti samostojen mikrofon ?
LP
http://www.mlacom.si/artikel/36476/Mikr...
Totega, ki sem ga podal v prvem postu ?
Ok, kupim čimprej.
Totega, ki sem ga podal v prvem postu ?
Ok, kupim čimprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup poceni mikrofonaOddelek: Kaj kupiti | 1676 (1411) | black ice |
» | Nakup slušalkOddelek: Kaj kupiti | 2394 (2292) | PNG |
» | Gaming slušalkeOddelek: Zvok in slika | 5833 (5496) | roKKim |
» | i7 komplet-KJE?Oddelek: Kaj kupiti | 3293 (2468) | TOP |