Forum » Kaj kupiti » genius sw-5.1 surround in genius Sound Maker Value 5.1
genius sw-5.1 surround in genius Sound Maker Value 5.1
pivmik ::
Žijo! Zanima me, če ima kdo izkušnje z dotičnimi zvočniki oz. ve za kak test. Rabil bi jih predvsem za gledanje filmov in igranje iger, torej nič profesionalnega. Cena za paket je samo 19.900 sit, torej le štiri čuke več od FPS 1600, ki je le 4.1.
Zvočno pa mam Geniusovo, in sicer Sound Maker Value 5.1. Sicer nisem še zasledil dobre besede o tej zvočni, zato prosim lastnike le-te, če mi povejo, ali je sploh za kaj, ali pa samo za v koš. Če je slučajno kdo posedoval tako Geniusovo kartico, kot CREATIVE Sound Blaster LIVE! Player 5.1, naj mi prosim napiše svoje mnenje. Ali je Sound maker res tako zanič, ali pa je Creativov izdelek tako dober? Thanx!
Kaj pa Creative Inspire 5100, ki stanejo 23k sit? A raje te vzamem?
Dodatek:
Izbiram med temi zvočniki:
-Creative Inspire 5100
-Genius SW 5.1 Surround
Prosim NE SVETUJTE mi katere zvočnike naj kupim, ampak kateri zvočniki so BOLJŠI, ker je cena obeh skoraj enaka (samo 2000SiT razlike).
Zvočno pa mam Geniusovo, in sicer Sound Maker Value 5.1. Sicer nisem še zasledil dobre besede o tej zvočni, zato prosim lastnike le-te, če mi povejo, ali je sploh za kaj, ali pa samo za v koš. Če je slučajno kdo posedoval tako Geniusovo kartico, kot CREATIVE Sound Blaster LIVE! Player 5.1, naj mi prosim napiše svoje mnenje. Ali je Sound maker res tako zanič, ali pa je Creativov izdelek tako dober? Thanx!
Kaj pa Creative Inspire 5100, ki stanejo 23k sit? A raje te vzamem?
Dodatek:
Izbiram med temi zvočniki:
-Creative Inspire 5100
-Genius SW 5.1 Surround
Prosim NE SVETUJTE mi katere zvočnike naj kupim, ampak kateri zvočniki so BOLJŠI, ker je cena obeh skoraj enaka (samo 2000SiT razlike).
LP, Gregor GRE^
- spremenil: pivmik ()
Matek ::
Geniusove kartice so na testih večinoma za Creativom, zvočniki pa še toliko bolj. Moj predlog je, da si kupiš vse od Creativa.
-zvočno kartico:
CREATIVE LIVE PLAYER 5.1 OEM 10.680
-zvočnike:
CREATIVE INSPIRE 5100 OEM 22.680
Sicer je 2000 dražje od tistih geniusovih, je pa boljše, verjemi. Cene so od Mlacoma.
-zvočno kartico:
CREATIVE LIVE PLAYER 5.1 OEM 10.680
-zvočnike:
CREATIVE INSPIRE 5100 OEM 22.680
Sicer je 2000 dražje od tistih geniusovih, je pa boljše, verjemi. Cene so od Mlacoma.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
msmiha ::
Z zvočnikami boš zadovoljen, če jih ne rabiš za nekaj profesijonalnega pa da jih ne boš preveč nagals terav. Sound Maker Value 5.1 ne poznam. Če pa že imaš to zvočno potem mislim da se ti ne izplača kupiti druge (razen če ne podpira EAXa in imaš preveč denarja)
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Balandeque ::
Js mam genius live 5.1 in zraven DTT 5300 pa sem čist zadovoljen, kar se filmov in spilov tiče. Sicer pa karta menda bistveno bolj golta procesorsko moč kot druge, hkrati sem pa tudi že bral pridušanje audiofilov, da ima nekatere zvoke boljše, kot pa creativov brat. Na tom's hardwaru pravijo, da je zanimiva rešitev zvočne slike, karkol že to pomeni...
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
pivmik ::
Ok, zvočno sem kar vzel geniusovo.
Sedaj pa me zelo zanima razliko med zvočniki, mi lahko nekdo pove kakšno internet stran kjer so stestirali (ali celo primerjali) oba paeta zvočnikov.
MadManMato: Kje si videl teste?
Kaj pa iz lastnih izkušenj? Si tudi sam sprobal oba paketa zvočnikov?
Prosim NE SVETUJTE mi katere zvočnike kupim, ampak kateri zvočniki so BOLJŠI, ker je cena obeh skoraj enaka (samo 2000SiT razlike).
Sedaj pa me zelo zanima razliko med zvočniki, mi lahko nekdo pove kakšno internet stran kjer so stestirali (ali celo primerjali) oba paeta zvočnikov.
MadManMato: Kje si videl teste?
Kaj pa iz lastnih izkušenj? Si tudi sam sprobal oba paketa zvočnikov?
Prosim NE SVETUJTE mi katere zvočnike kupim, ampak kateri zvočniki so BOLJŠI, ker je cena obeh skoraj enaka (samo 2000SiT razlike).
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] zvočniki - je smiselna menjava?Oddelek: Kaj kupiti | 1309 (1173) | jest10 |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9163 (7823) | Clone |
» | kateri 5.1 zvočni sistemOddelek: Kaj kupiti | 2399 (1727) | jest10 |
» | nakup zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 1746 (1437) | LunKi |
» | epox 8rda+ in 5 sistemski zvočniki?Oddelek: Zvok in slika | 1076 (987) | kljukec |