Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom + mikrofonom
Problem z zvokom + mikrofonom
mimoidoči ::
1. problem imam z mikrofon, imam vključenega, sem povezan prek skypa in ostali lahko slišijo le tisto kar jaz predvajam na računalniku. Zdaj mi naj nekdo pomaga kaj naj nardim da bodo slišali tisto kar bom js govoru
2. Ponesreči sm pod zvoki kliknu na SPEAKERS desni klik onemogoče, speakers so mi izginl, in zdaj ne morm nič slišat. prosim naj kdo pomaga da jih nazaj omogočim da bom slišal zvok
p.s - uporabljam windows 7 slo language
2. Ponesreči sm pod zvoki kliknu na SPEAKERS desni klik onemogoče, speakers so mi izginl, in zdaj ne morm nič slišat. prosim naj kdo pomaga da jih nazaj omogočim da bom slišal zvok
p.s - uporabljam windows 7 slo language
PacificBlue ::
2. Pod sounds-playback še enkrat klikni desni gumb in se ti pokaže možnost izbire Show disabled devices,klikni to. Potem se ti pokaže "Speakers" in ga omogočiš(enable, desni gumb miške).
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji trdi disk - formatiranjeOddelek: Strojna oprema | 1332 (1165) | Baja |
» | zvok na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 704 (523) | BorutK-73 |
» | DVD filmi- glas ljudi nenavadno tihOddelek: Zvok in slika | 1058 (888) | LeXani |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1693 (1155) | mte |
» | Barva drsnika v FrontPageOddelek: Izdelava spletišč | 1321 (1214) | Cokolesnik |