Forum » Pomoč in nasveti » problem z diskom
problem z diskom
Gutjerez ::
mi lahko kdo razloži oz pove kaj je to za problema na sliki?
Imel sem en disk razdeljen na 2 particiji plus zunanji disk. pa ta napaka se je pojavila ravno na zunanjem disku. ko sem 2x klikno na disk se ni odprl morau sem desni klik in odpri pol pa šlo.
Pa sem odklopo zunanji disk da sem mislo da je kaj narobe z njim pa sedaj vidim da je lokalni disk C tudi tak. Torej 2x klik na particijo ne odpre. obvezno desni klik in odpri.
v čem je tu problem?
beri moj podpis :D
Imel sem en disk razdeljen na 2 particiji plus zunanji disk. pa ta napaka se je pojavila ravno na zunanjem disku. ko sem 2x klikno na disk se ni odprl morau sem desni klik in odpri pol pa šlo.
Pa sem odklopo zunanji disk da sem mislo da je kaj narobe z njim pa sedaj vidim da je lokalni disk C tudi tak. Torej 2x klik na particijo ne odpre. obvezno desni klik in odpri.
v čem je tu problem?
beri moj podpis :D
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
- spremenil: Gutjerez ()
to sem imeu tudi jaz v mislih. pa sem formatiro pc. pa priklopim pa sem na zunanjem disku vido to. pa ga odklopim pol pa se pojavi to na disk C
nevem kako ali kaj. tak da virus nemore biti. ker sem formatiro pa vse na novo naložo.
želim ta problem rešiti. prosim pomagajte
nevem kako ali kaj. tak da virus nemore biti. ker sem formatiro pa vse na novo naložo.
želim ta problem rešiti. prosim pomagajte
amigo_no1 ::
Na rootu obeh diskov (C:\ ; D:\ ) imaš fajl:
autorun.inf -> pobriši ga (najbrž ima skrit atribut). Ko si že pri autorun.inf, odpri v notepadu in poglej kam (na kateri fajl) je usmerjen.
http://www.microsoft.com/windowsxp/usin...
autorun.inf -> pobriši ga (najbrž ima skrit atribut). Ko si že pri autorun.inf, odpri v notepadu in poglej kam (na kateri fajl) je usmerjen.
http://www.microsoft.com/windowsxp/usin...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
aaaa na zunanjem disku sem meu to. samo mi ni šlo pobrisat. pol pa restartam in je šlo zbrisat. samo fila nisem vido dokler sem meu navadno dano. pol pa< določim da mi naj pokaže skrite datoteke in sem vido. tak da če pobrišem upam da bo ok.
drgače hvala pa se slišimo :D
pijača vsem :D
drgače hvala pa se slišimo :D
pijača vsem :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem odpreti map na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1107) | sirotka |
» | Težava z lokal diskom COddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1307) | vorantz |
» | Noče zagnat mape disk C in disk DOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1272) | Kristjan15 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (3076) | rockrose |
» | Ne morem odpreti USB ključa!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5789 (5455) | R33D3M33R |