Forum » Strojna oprema » ATI HD4890 vapor-x crossfirex
ATI HD4890 vapor-x crossfirex
fr!Xy ::
lp!
Imam par uprašanj za vas glede crossfirex zanima me kako povežem dve grafični hd4890 v crossfirex. Na strani imata obe kartici dva priključka in sicer me zanima ali moram povezati oba tako da bom uporabil 2 crossfire kabla ali samo enega tako da povežem na vsaki grafični enega od priklopov?
Zanima me še potem ko sta grafični povezani na katero naj priključim ekran?
Ali je v win7 potrebno nastaviti kakšno nastavitev za crossfirx da bo deloval!?
Hvala!
Imam par uprašanj za vas glede crossfirex zanima me kako povežem dve grafični hd4890 v crossfirex. Na strani imata obe kartici dva priključka in sicer me zanima ali moram povezati oba tako da bom uporabil 2 crossfire kabla ali samo enega tako da povežem na vsaki grafični enega od priklopov?
Zanima me še potem ko sta grafični povezani na katero naj priključim ekran?
Ali je v win7 potrebno nastaviti kakšno nastavitev za crossfirx da bo deloval!?
Hvala!
- spremenil: fr!Xy ()
tiborrr ::
Mostički so le interni DVI konektorji. Uporabi dva, če uporabljaš ločljivost zaslona, višjo 1920x1600px.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
fr!Xy ::
hvala!
Ko sem na inernetu brskal glede crossfirex so ponekod bile slike na katerih sta bili obe grafi povezani z dvi kablom ki se je nato izšel v enega? Zakaj je to doboro?
Ko sem na inernetu brskal glede crossfirex so ponekod bile slike na katerih sta bili obe grafi povezani z dvi kablom ki se je nato izšel v enega? Zakaj je to doboro?
tiborrr ::
Prvi crossfire sistemi niso imeli notranjih DVI mostičkov (ki so prvič izšli na X1950Pro), zato so sliko jemali iz zunanjega DVI izhoda. Takrat smo imeli master kartico (ki je imela en DVI konektor poseben, širši, ki je omogočal tako vhod kot tudi izhod, na kartici pa je bil tudi CF čip) in slave kartice (klasična).
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CrossfireOddelek: Pomoč in nasveti | 3962 (2468) | xrotek |
» | ATI Radeon HD 3870x2 Crossfirex problem!Oddelek: Zvok in slika | 2078 (1606) | tripzor |
» | ATi CrossFire - izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 4921 (3601) | dottor |
» | Ati crossifre vprašanje.Oddelek: Strojna oprema | 3030 (2525) | boogie_xlr |
» | ATI crossfire...Oddelek: Zvok in slika | 1666 (1195) | aha981 |