» »

Phlips 32PFL5404H digitalni programi

Phlips 32PFL5404H digitalni programi

rv5563 ::

imam en problem s tv Philips 32pfl5404H in sicer ko skeniram programe mi ne najde slovenskih digitalnih programov, čeprav ima tv vgrajen DVB-T/C in MPEG4, tako vsaj piše. Najde mi smo avstrijske in hrvaške.

lali12 ::

Povej katerega ponudnika TV-ja imaš. Pri nastavitvah bi moral izbrati državo FINSKO, da ti bo najdo digitalne programe. Če ti je pa najdo samo omenjene programe, ti je pa najdo zemeljske DVB-T sprejemnik.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"

pavilion ::

imam en problem. kupil sm Philips 32pfl5404H in nikakor neznam nastavit digitalnih programov. lepo bi vas prosil za odgovor.

Lp Nejc!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pavilion ()

damek89 ::

greš pod home-nastavitve-namestitev-namestitev kanalov, pa tam mislim da daš prvo posodobitev kanalov, in naprej da ponovno išče kanale, ter tam daš namesto antensko mislim da kabelsko (potem izpiše tam DVB-C) in nastaviš državo na Finsko in bi baje moralo delat..

Moje iskanje je še v teku, tako da lahko sporočim kasneje, kako bo...

AndyCar ::

Živjo!
Jaz imam pa sonyevo tv in sicer Bravio, pa mi ravno tako najde samo 7 digitalnih programov. Sem prebral tole temo pa nikjer nisem zasledil kako se da nastavit. Ponudnik je tele tv. A ima kdo kakšen predlog.

`DoC ::

Fantje dajte povedat kdo je vaš ponudnik kabelske televizije. Televizije se pa nastavljajo takole:

LG - Finska
Sony - Mađarska
Philips - Nemčija

Ne pozabite preden karkoli začnete, povrniti televizijo na tovarniše nastavitve, in nato pri izbiri izbrati polno shemo in pa odkljukati samodejno izbiro programov (drugače ne boste mogli kasneje urejati vrstni red programov).

Lp
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

AndyCar ::

Moj je telemach. Zanima me še če kdo ve frekvenco, ki jo je potrebno nastaviti.

mrdaco ::

Kaj 32pfl5404h podpira tudi hrvaški mpeg2. Ker na vseh prospektih piše da ima televizor mpeg4 sprjemnik nikjer pa da hkrati tudi mpeg2. Jaz ga namreč mislim nabavit za hrvaško.

mastah ::

ce podpira mpeg4 podpira tud mpeg2

eddy22 ::

Zdravo

Jest imam enak problem kajti najde mi samo en program in sicer še to analognega. Skeniral sem že pod državo Nemčija pa ni najdel nič sedaj imam pod državo Finska in upam da bo kaj najdel.

Glede tega pa kdo je ponudnik kabelske televizije pa nimam pojma saj imamo t-2 toda rad bi tudi da mi najde te programe.

Zanimivo tudi tukaj mi ne najde ničesar.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: eddy22 ()

mrdaco ::

Jaz sem kupil 32pfl5604H. Pa mi po dveh dnevih uporabe še ni uspelo razvrstiti digitalnih DVB/T programov. On jih avtomatsko poišče in jih avtomatsko shrani. Analogne lahko ročno poskeniraš in shraniš digitalne pa ne. Je pa problem ker mi avtomatika podvojuje kanale. Se pravi da imam vse programe podvojene, ker zgleda lovi iz dveh oddajnikov. Zdaj bi pa rad ene programe zbrisal pa mi ne uspe.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG LCD TV in Digitalna kabelska

Oddelek: Zvok in slika
3219668 (11846) triker
»

Philips LCD...??

Oddelek: Zvok in slika
404159 (2942) ttommy
»

32" LCD TV

Oddelek: Kaj kupiti
194483 (3686) kmetek
»

vgrajen DVB-T sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
399466 (6374) Alexius Heristalski
»

PHILIPS 47PFL7603 DVB-T problem

Oddelek: Zvok in slika
224925 (3949) billzkid

Več podobnih tem