» »

Kako dopovedati ljudeku?

Kako dopovedati ljudeku?

VASkO ::

Sem danes nekomu prodal modem Sportster 56k v.90 ISA, in pol me ta clovek poklice in mi trdi, da je ta modem samo sportster 33,6 in zahteva denar nazaj. Poleg tega je gonilnike nalozil s CDja, ki sem mu ga dal zraven, gor pa so samo taki za 33,6 razlicico. Razlagati mi je zacel, da sem ga fajn nasral, ker sem mu prodal nekaj, kar sploh ni hotel kupit (33,6 namesto 56k).

Sem mu povedal, da naj preveri z ATI7 komando v terminalskem nacinu, in modem se identificira ko sportster 56k, v.32, v.34+, x2, v.90

Tega seveda ni sprobal, sel je pa na US Roboticsovo stran in preveril serijsko stevilko, ki pa je seveda ni nasel in me je potem preko telefona hotel prepricati, da je modem samo 33,6K, vsi vemo, da 3com/USR nima na popisu starejsih modelov direktno na strani, saj bi tako lahko imeli seznam priblizno tisocih modelov (OEM, Retail, razlicne drzave), kar mu spet nisem mogel dopovedati. Sedaj me ima za goljufa in misli, da sem ga lepo ogoljufal.

kako se mu lahko dopovem da temu ni tako? Lahko mu pisete direktno na mail (BostjanL@email.si), aja modem sem mu prodal za 9000SIT, ce mu ga kdo odkupi, bo zelo vesel (bedak neumni)!;((

OrlyTM ::

jest predlagam, da mu pošlješ po emailu gonilnik, ki bo ta modem pripravil do delovanja na 56k.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

ljudek trdi, da se da z gonilniki prevarat modem in izpisati hitrejso hitrost kot v resnici je, sem mu rekel, da naj pogleda, kako se modem identificira s komando ATI7, pa ziher ni pogledal (modem je hardwerski), ker bi mu napisalo:

Sportster 56k, v.32, v.34+, x2, v.90

kako budalo!!! on bo mene prepriceval, da je modem navadni 33600, ker sem mu pac dal staro knjigico celo za sportstera 28.8. prokleta nehvaleznost, zdaj celo zahteva, da doticni modem kupim nazaj, ker ga on noce imet, ker sem ga NAJEBAL! trotel nehvalezni neubogljivi, sploh me ni poslusal, da naj v terminalu vpise ATI7 pa bo mu modem odgovoril, kaj prazaprav podpira, ampak ne!
On se raje spravi na internet gledat serijske stevilke, ni je nasel (ker je modem malce starejsi - ISA) potem pa pravi, da sem ga okoli prinesel!

Bedak, navaden bedak

pramarko ::

:) Al mas pa res tezave! :)
Zakaj pa ne bi modema nazaj kupu in ga drugmu prodal? Ne bi mel vec sitnosti.
Al pa pejd k njemu in me vse lepo ustimi pol mu pa zaracuni 2 cuka za servis...:D
Ce je vse tk kokr si ti napisal je pa un res zmaj!

mi je ravnokar odpisal mail, da stvar dela in da je res 56k, ker je komaj zdaj razumel, kje si naj pogleda odgovor na ukaz ati7, prej pa je govoril, da je pogledal in se je pac zlagal, jaz sem pa bil zelo zivcen, ker se je skoraj zjokal na telefonu:D

McHregec ::

Tip ma res probleme :D

anxieux ::

pošl mu škatlo bombonov da se potolaž:D
~Let The HammerFall~

miranpozar ::

Tip je kupil (vsaj za moje pojme) verjetno najboljši modem vseh časov!
Ga imam tudi jaz in ga ne zamenjam za nič... do prihoda ADSL...

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

andrej ::

glede na ceno so sportsterji res klasa, ampak je imel USR celo boljsi model - Courier... ampak seveda za visjo ceno...:D

miran, modem je res super, niti enkrat nisem zgubil linije, tudi ce sem dvignil slusalko in se vanjo drl na ves glas, medtem ko je modem cvilil... hiter je tudi bil, samo sem prodal, ker pac rabim denar za novo zvocno kartico pa mi malo manjka. Aja, prodal pa sem ga samo za 9000 jurjev, bi pomoje moral se malo pocakati, da bi nasel enega, ki bi 100% vedel, da je modem klasa za sebe, pa bi bil pripravljen dati mogoce 2 jurja vec.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitrost modema!

Oddelek: Pomoč in nasveti
5909 (816) atlet
»

2 letna tragedija!

Oddelek: Strojna oprema
111498 (1076) Dami
»

Kako bi pohitril modem?

Oddelek: Omrežja in internet
221867 (1518) element
»

Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)

Oddelek: Pomoč in nasveti
121811 (1618) miranpozar
»

WinModem problemi

Oddelek: Strojna oprema
151775 (1592) srale

Več podobnih tem