Forum » Programska oprema » PTC CoCreate problem
PTC CoCreate problem
RazzorX ::
Z uradne strani sem prenesel program CoCreate, kateri je free, vendar pa ko ga inštaliram in hočem zagnat, mi napiše tole napako:
Ne vem o kakšni licenci govori, saj je free in nikjer ni omenjeno da moram inštalirati še kako licenco. Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe?
EDIT:
Sem inštaliral na Windows XP (VMWARE), kjer mi odpre okno za aktivacijo (račun na PTC strani), torej ima očitno probleme z OS (Windows 7)? Se da to kako odpraviti, saj bi rad program laufal v 7ici in ne na virtual mašini?
Ne vem o kakšni licenci govori, saj je free in nikjer ni omenjeno da moram inštalirati še kako licenco. Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe?
EDIT:
Sem inštaliral na Windows XP (VMWARE), kjer mi odpre okno za aktivacijo (račun na PTC strani), torej ima očitno probleme z OS (Windows 7)? Se da to kako odpraviti, saj bi rad program laufal v 7ici in ne na virtual mašini?
- spremenil: RazzorX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autodesk 123DOddelek: Programska oprema | 1976 (1245) | BivšiUser2 |
» | Sistem za virtualizacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7825 (5397) | Blisk |
» | Linux-Začetnik (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30403 (27678) | 5er--> |
» | najbolj uporabni programiOddelek: Programska oprema | 7146 (6681) | ganimed |
» | linux vs freeBSDOddelek: Operacijski sistemi | 3157 (2854) | 64202 |