Forum » Igre » Zvok v counter striku
Zvok v counter striku
petr ::
Pozdrav,
Naložil sem si counter strike, pa namesto zvoka kr neki prdi. A mi lahko kdo, če ima podobne izkušnje pove, za kaj gre? Če ne, pa na dan z vašimi teorijami
Naložil sem si counter strike, pa namesto zvoka kr neki prdi. A mi lahko kdo, če ima podobne izkušnje pove, za kaj gre? Če ne, pa na dan z vašimi teorijami
Predator ::
dej se naslednjič malce razpiši:
naprimer imam insert.windows.version ; v igri ta.pa.ta.igra mi ta.pa.ta.zvočna dela probleme;
trenutno moje ugibanje je da imaš win2000/xp pa creativa in da nisi instaliral popravka za creativovo zvočno ( na www.creative.com ga dobiš, mislim da je neki manj kot 6mb
pa seveda igro updatat na zadnjo verzijo
naprimer imam insert.windows.version ; v igri ta.pa.ta.igra mi ta.pa.ta.zvočna dela probleme;
trenutno moje ugibanje je da imaš win2000/xp pa creativa in da nisi instaliral popravka za creativovo zvočno ( na www.creative.com ga dobiš, mislim da je neki manj kot 6mb
pa seveda igro updatat na zadnjo verzijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Predator ::
poskusi z temi gonilniki z cmedie drugega odgovora pa nisem našel na tujih forumih;
aja a ti to dela tudi v drugih igrah?
aja a ti to dela tudi v drugih igrah?
Hux ::
Kupi si novo zvocno. Zvocne na ceskih platak so en kurc in 99% od njih podpira le softwere emulacijo kar dodatno opocasnjuje svet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3142 (2084) | StarMafijec |
» | Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14126 (12295) | Nummy |
» | Creative Labs bo začel prodajati svoje procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 4238 (3135) | Jst |
» | integrirana zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1605 (1444) | Boki_ |
» | Pomoč pri nakupu računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1505 (1113) | cash1970 |