Forum » Omrežja in internet » Delovna skupina WORKGROUP
Delovna skupina WORKGROUP
WinXP ::
Pri instalaciji Windowsa mi računalnik zmeraj ponudi ali izbero neke svoje skupine ali
neko "delovno skupino" WORKGROUP. Kot default dam to,če ne me ne spusti naprej...
Pa me zanima KAJ/KDO sploh je ta skupina in kakšne so možnosti da ustvarim DRUGO/SVOJJO skupino?
Kako se to naredi in kaj s tem pridobim?
Hvala za odgovore.
neko "delovno skupino" WORKGROUP. Kot default dam to,če ne me ne spusti naprej...
Pa me zanima KAJ/KDO sploh je ta skupina in kakšne so možnosti da ustvarim DRUGO/SVOJJO skupino?
Kako se to naredi in kaj s tem pridobim?
Hvala za odgovore.
pershi ::
Workgroup (delovna skupina) je ime za skupino racunalnikov v omrezju. Ime za delovno skupino lahko izberes ob instalaciji ali pa racunalnik potem po instalaciji dodas v drugi workgroup (pri imenu workgroupa je nekaj omejitev, npr. ime je lahko dolgo max 15 znakov, v imenu ne sme biti preseldkov itd.).
Ce imas v omrezju vec racunalnikv med katerimi bi rad prenasal datoteke, ti pa priporocam, da jih postavis v isti workgroup, ker bos imel drugace probleme pri sharanju.
lp, p
Ce imas v omrezju vec racunalnikv med katerimi bi rad prenasal datoteke, ti pa priporocam, da jih postavis v isti workgroup, ker bos imel drugace probleme pri sharanju.
lp, p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | workgroup -> domenaOddelek: Omrežja in internet | 4642 (3460) | bastadu |
» | NetBIOS over TCPIPOddelek: Omrežja in internet | 1816 (1566) | Chessman |
» | XP Home & ProfesionalOddelek: Operacijski sistemi | 1814 (1356) | jan01 |
» | 'Dovoljenja' za mapo v skupni rabiOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1651) | Microsoft |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2346 (2079) | boogie |