Forum » Programiranje » Python(IDLE) se po inštalaciji ne zažene
Python(IDLE) se po inštalaciji ne zažene
TrotOfDoom ::
S spleta sem prenesel Python 3.1.1 Windows x86 MSI Installer, ter ga brez problemov inštaliral. Ko želim zagnati Python (IDLE - Python GUI, se ne zgodi nič. Oziroma se najprej pokaže urca (kao neki dela), pol pa nič.
Pythona sem probal inštalirati še dvakrat, vendar je vsakič prišle do iste težave. Na drugih računalnikih seveda nisem imel teh problemov.
Mal sem googlov, in sem zasledu nekaj o tem, da je potrebno biti administrator, in da je razlika med administratorjem in računom z administracijskimi pravicami.Mogoče je kaj na tem.
Zelo bi bil vesel vsakega predloga, za odgovore se že vnaprej zahvaljujem
IBM prenosni
Windows XP SP2
1600 Mhz
512MB
60GB
Pythona sem probal inštalirati še dvakrat, vendar je vsakič prišle do iste težave. Na drugih računalnikih seveda nisem imel teh problemov.
Mal sem googlov, in sem zasledu nekaj o tem, da je potrebno biti administrator, in da je razlika med administratorjem in računom z administracijskimi pravicami.Mogoče je kaj na tem.
Zelo bi bil vesel vsakega predloga, za odgovore se že vnaprej zahvaljujem
IBM prenosni
Windows XP SP2
1600 Mhz
512MB
60GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IT administratorOddelek: Loža | 5491 (3858) | Invictus |
» | Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1291) | mikimali |
» | Kako delat zastonj ali nekaj podobnega...Oddelek: Loža | 2671 (1540) | guest #44 |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5945 (3876) | poweroff |
» | Težava pri inštalaciji Realplayer-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 906 (842) | Slovencelj |