» »

Material za angel eye-tiste krogce rabim, cevke ki prevajajo svetlobo

Material za angel eye-tiste krogce rabim, cevke ki prevajajo svetlobo

;-) ::

Iščem primeren material, ki bi ga lahko zvil v krogce in uporabil pri prodobni zadevi kot je Angel eye.

O takem efektu gorovim. Probal sem z cevko -tako prozorno po kateri teče bencin v moped pa ne prevaja svetlobe in ni dobro. Rabil bi nekaj da daš na en konec led diodo in se osvetli cel krog. Kak material je to? Tudi tiste "naboje" za pištole ki so za plastiko zalivat niso ok. Kak predlog?

steev ::

Mogoče pleksi oblikovan v krog in pobrušen (mat). To bi po moje moral delovat.
Ali pa si kupi BMWja :O
:|

to pa je HYUNDAI

to pa je HYUNDAI

Rabim samo krogece, pleksi nimam kje dobit zdaj, sploh pa ne "krogcov"

LuGi ::

To kupis http://cgi.ebay.co.uk/2x-42-Leds-Car-An...

Problem solved =)

Ne, ker tega nemorem poljubno krajšat in naredit manjši krog. Rabim trak ki ga bo osvetlila ena ledika, največ dve (tam ko ga daš skupaj). Druga tehnično ni izvedljivo v mojem primeru.

PaX_MaN ::

Kaj takega mrbit?
Enkrat sem videl, da v Conradu to prodajajo.

Točno, to bi prišlo v poštev. cool-pc je včasih imel kaj takega bom pogledal.

dzinks63 ::

Še dobro da nihče ne bere prvega posta. Rabim material iz katerega naj izdelam krogec, ledike, kable, kondome vse ostalo mam že, samo cev oz. krogec rabim pravšnji ki prevaja svetlobo.

jini ::

http://www.acrytech.si/

kupi palico v obliki valja. nato naredi v to palico ogromno zarez, eno poleg druge, da se bo svetloba sipala. z matiranjem ne boš dosegel praktično nič. v oba konca zvrtaj luknjo v palico, nalij notri malo prozornega laka za nohte in vtakni v luknjo najsvetlejšo led, ki jo lahko dobiš.

jini dobro razmišlanje, kake zareze pa naj delam? Kolk globoke? Ni mi točno jasno kako misliš zareze, vse ostalo mi je kul.

jini ::

če bi to delal, bi se lotil nekako takole:

1. s kronsko žago bi v neko desko izrezal okroglo luknjo s premerom, ki ga pač hočem imet
2. pleksi bi dal v kuhinjsko pečico (pred takimi podvigi se običajno splača odstranit ženski del populacije v kakšen drug prostor, da ni preveč zaskrbljen zaradi pečice), najbolje na pladenj, ki je rahlo ukrivljen, da vidiš, kdaj se palčka upogne, ko temperatura narašča
3. vzel bi palčko iz pečice in jo postavil v model iz prve točke, ker na roke držat topel pleksi v ravno pravem položaju se ne obnese najbolje, pleksi bi se ohladil v modelu
4. z žago za železo bi v razmaku nekaj mm narezal zareze v pleksi pravokotno na tangento v točki reza, pri tem nočem zarezati pregloboko, da se ne bo pleksi kasneje zlomil, in ne premalo, da se bo sipalo dovolj svetlobe (pač s poskusom ugotoviš, kaj ti paše v danem trenutku)

Aha zdaj še moram samo pleksi palčke dobit na štajerskem pa sem zmagal.

e-marko ::

Glede samega postopka, ki ga je opisal jini imaš na youtube vodiče, ki prikazujejo točno to.

Javi kje boš dobil pleksi palčke...

LP
...somebody, somewhere...

Ni mi jasno kje jih bom dobil. Ponavadi sem pleksi naročal iz hrvaške iz Čakovca od ene firme ko neka okna dela, ko sem rabil plošče, tole pa grem danes v akcijo da zvem kaj pametnega.

DimmniBurek ::

jao, res težku pogooglat, a? Pa vem usaj še za 2 skoraj čist ista vodiča na netu.
KLIK
There Is No Stronger Drug Than Reality

Še en(boljši): KLIK

Aja, za pleksi dobit je pravi naslov Pečenko. V Ljubljani ima prostore če se ne motim

nejcek74 ::

modulor

pošiljajo v slovenijo, samo ne vem koliko stane poštnina za eno pleksi cevko, pa če se splača

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejcek74 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oblikovanje pleksija

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
137613 (6686) boogie_xlr
»

Led osvetljava stopnic

Oddelek: Loža
174853 (4270) K0K0
»

pleXi ohišje

51064 (850) TribesMan
»

naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )

11922257 (16312) DimmniBurek
»

Cena plexi-ja

307053 (6464) CaqKa

Več podobnih tem