Forum » Pomoč in nasveti » Windows se ne zažene
Windows se ne zažene
hcet ::
Pozdravljeni imam problem, zaženem računalnik in ko se nalagajo windowsi se vse skupaj vstavi, malo pred tem ko bi moral vpisati uporabniško ime in geslo. Piše samo windows in vse obstoji, deluje samo še miška.
Gre pa za windows XP, gor imam pomembne maile (okrog 5000) in diplomsko nalogo..
Prosim, če mi lahko kdo pomaga, sploh ne vem kaj bi naredil, niti ne vem kaj bi v google napisal zato sem se obrnil na vas.
Gre pa za windows XP, gor imam pomembne maile (okrog 5000) in diplomsko nalogo..
Prosim, če mi lahko kdo pomaga, sploh ne vem kaj bi naredil, niti ne vem kaj bi v google napisal zato sem se obrnil na vas.
McMallar ::
Na začetku pred boot-om pritisni F8 in izberi logging mode. Potem startaj računalnik. Ko se ti obesi ga ponovno štartaj z Live Linux CD in poglej datoteko bootlog.txt. Morala bi biti na C:\. Tam ti bo pisalo, na katerem gonilniku ti je sistem obvisel.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Valentin ::
Si poskusil v varnem načinu 'Last good configuration' ?
Sicer pa zagonski CD z XPji in Repair konzola... (fixboot, fixmbr, kakšen chkdsk /p /r tudi ne bo odveč).
Pa magari na koncu še bootcfg /rebuild.
Za vsak slučaj pa bi jaz najprej nesel disk na drug PC, pa prepisal pomembne podatke dol...
Sicer pa zagonski CD z XPji in Repair konzola... (fixboot, fixmbr, kakšen chkdsk /p /r tudi ne bo odveč).
Pa magari na koncu še bootcfg /rebuild.
Za vsak slučaj pa bi jaz najprej nesel disk na drug PC, pa prepisal pomembne podatke dol...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valentin ()
c00L3r ::
Disk ven, priklopi na drug računalnik in skopiraj diplomsko nekam na varno. Potem pa Windows CD not in pognat repair. Pa ne repair console, ko te vrže v ukazno vrstico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44130 (26170) | BorutK-73 |
» | SMART HDD - Virus(info, odstranjevanje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 996 (695) | icemare |
» | windows xp reinstallOddelek: Operacijski sistemi | 1057 (986) | overheat |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3056 (2791) | Tea Time |
» | Windows xp pride le do loadingaOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (2081) | bluefish |