Forum » Pomoč in nasveti » Ker ram naj dam zravn pa kere windowse
Ker ram naj dam zravn pa kere windowse
;-) ::
Punca mi nezna nič druga povedat o računalniku kot prepisat is system:
*pentium 4 cpu 1. 80ghz 1, 79 ghz 256mb ram-a
Računalnik pa rabi za msn pa firefox in čisto nič druga. Ram bi mogo dat zraven sem skoraj prepričan, samo nisem prepričan kaki bi pasal. Tak da 512mb rama bom dal zraven pa na novo naložil kako okleščeno verzijo win xp ali raje priporočate win7 glede na to da so dobri za stare kompe. Jaz jih imam na sempron 2800+ 1gb rama pa dela bolje kot xp
*pentium 4 cpu 1. 80ghz 1, 79 ghz 256mb ram-a
Računalnik pa rabi za msn pa firefox in čisto nič druga. Ram bi mogo dat zraven sem skoraj prepričan, samo nisem prepričan kaki bi pasal. Tak da 512mb rama bom dal zraven pa na novo naložil kako okleščeno verzijo win xp ali raje priporočate win7 glede na to da so dobri za stare kompe. Jaz jih imam na sempron 2800+ 1gb rama pa dela bolje kot xp
- polepsal: bluefish ()
MIHAc27 ::
Ne vem kako naj bi bili windows 7 boljši za stare računalnike, jih pa tam res še nisem sprobal.
Tako da svetujem ti kar XP, pa če daš res še vsaj 512Mb rama not bo delalo kot more za kar rabi.
Tako da svetujem ti kar XP, pa če daš res še vsaj 512Mb rama not bo delalo kot more za kar rabi.
;-) ::
Ja ddr1 400mhz torej pašejo. Tip me zanima al kako naj vprašam so ddr al sodim al kaj vse obstaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je to sploh možno (RAMi)?Oddelek: Strojna oprema | 3350 (2571) | bobi1992 |
» | Koliko bi dobil za to starino?Oddelek: Kaj kupiti | 2124 (1101) | mezzene |
» | koliko je še vreden?Oddelek: Strojna oprema | 881 (881) | dejansan |
» | Navijanje računalnikaOddelek: Navijanje | 2928 (2928) | forummaster |
» | vprašanje o RAM-ihOddelek: Strojna oprema | 2235 (1873) | mailer |