Forum » Programska oprema » dokument
dokument
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Doma imam neki spis, in na njemu ni pravi datum ,in me zanima zdaj sem, skeniral na komp. In ali se da, da prilepim w word, in zamenjam datum in ponovno natisnem. Ali ne ali obstaja za to kaka druga rešitev.Hvala za pomoč
Doma imam neki spis, in na njemu ni pravi datum ,in me zanima zdaj sem, skeniral na komp. In ali se da, da prilepim w word, in zamenjam datum in ponovno natisnem. Ali ne ali obstaja za to kaka druga rešitev.Hvala za pomoč
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
overlord_tm ::
Tecaj slovenscine?
Drugace pa, ce sem dojel kaj zelis, se v Wordu ne da. Potrebujes kak program za obdelavo fotografij in veliko spretnosti, da bo stvar zgledala vsaj malo pristna.
Drugace pa, ce sem dojel kaj zelis, se v Wordu ne da. Potrebujes kak program za obdelavo fotografij in veliko spretnosti, da bo stvar zgledala vsaj malo pristna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo napaka - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (862) | Riff |
» | Word 2010 pomočOddelek: Programska oprema | 4144 (3839) | prtenjam |
» | Neshranjen dokument [Office]Oddelek: Pomoč in nasveti | 3102 (2955) | DeeCoy |
» | Word macro: brisanje od določenega znaka naprejOddelek: Programiranje | 1246 (1120) | Simplon |
» | Windows Mobile - SMS Exporter 2.1 razlaga datuma?Oddelek: Programska oprema | 833 (759) | cucolino |